Semesterbostad i Ammerschwihr i Alsace

Résidence le Domaine du Golf

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa lägenheter passar för både par och familjer och har ett bra läge för en härlig semester i Alsace med fina möjligheter för vandring, cykling och flera sevärdigheter i närområdet. Byn Ammershwir ligger bara 1,5 km bort.

Njut av vinet och kulturen

Förutom att vara en bra utgångspunkt för en aktiv semester, är Résidence le Domaine du Golf också en utmärkt plats att bo på om du är intresserad av vin och kultur. Den mysiga byn Ammerschwir är nämligen en del av den berömda "Route des Vins d'Alsace". I den här delen av regionen hittar du även många andra städer värda att besöka, t.ex. den otroligt vackra staden Kaysersberg bara 3 km bort och för att inte tala om Strasbourg, endast 80 km. därifrån.

Se ut över byn och bergen

Résidence le Domaine du Golf består av byggnader på antingen 2 eller 3 våningar. Alla 72 lägenheterna är fint och praktiskt inredda och består av ett kök (med ugn, kokplattor, diskmaskin och kaffemaskin (micro mot förfrågan). De har även egen balkong, antingen med utsikt mot byn Ammerschwihr eller mot bergen.

Urval av faciliteter på stället

På stället finns det en liten uppvärmd pool, hiss och parkeringsplats. Mot betalning kan du använda gymet, bastun, tvätteri och biljard. Det finns även möjlighet för internet-uppkoppling vid receptionen.

Läs om lägenheterna på Résidence le Domaine du Golf

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map