Semesterbostad i Bergheim i Alsace

La Cour du Bailli

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Upplev stadens äkthet

Bergheim är precis så pittoresk och charmig som de andra småstäderna i Alsace, den är bara inte lika besökt av turister och förblir därför mer äkta. Vi befinner oss på vinvägen, vid foten av det imponerande slottet Haut-Koenigsbourg och endast 4 km från Ribeauville.

Familj med djupa rötter i staden

Familjen Halbeisen är lika charmiga och genuina som staden. De har bott här sedan urminnes tider och producerat vin sedan 1737. Från början var det en ganska enkel produktion av ett typ av vin, men i dag producerar de hela sju olika viner, alla vita. Du kan se fram emot provsmakning, då familjen Halbeisen erbjuder dig som gäst gratis vinprovning.

Bo i en historisk miljö

Det är inte bara vinerna som har utvecklats med tiden, gården har också vuxit och här finns nu 38 rum och lägenheter, samt en restaurang och ett hälsocenter. Stilen på rummen och lägenheterna är typiska för området där de mörka träslagen och ljusa väggarna dominerar. I vissa fall där det inte är möjligt att förändra de befintliga strukturerna (de äldsta delarna av gården är från 1500-talet) är takhöjden inte så hög. Rummen mot innergården är de äldsta, medan de mot hälsocentret är nyare.

Utsökt mat i charmiga omgivningar

Restaurangen ligger i den 500 år gamla vinkällaren och är öppen dagligen för lunch och middag. Trots sin charmiga inredning kommer du antagligen ofta under de varma årstiderna föredra att äta på den stora terrassen. Menyn erbjuder säsongsbaserade rätter som så klart avnjuts tillsammans med ett av gårdens egna viner.

Skäm bort dig själv

Hälsocentret erbjuder en 10 x 4 meter stor pool och jacuzzi (som är gratis för gästerna) och - mot en avgift - spabad på bas av druvor (!), massage och bastu. Observera att barn endast har tillgång till hälsocentret i vuxet sällskap.

Lägenheterna på La Cour du Bailli

Enrumslägenhet med 2 sovplatser mot innergården

Lägenheterna består av ett rum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch eller bad och toalett. Det finns TV och minibar i lägenheterna.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser mot innergården

Lägenheterna består av ett rum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare), bäddsoffa för två personer, dubbelsäng och badrum med dusch eller bad och toalett. Det finns TV och minibar i lägenheterna.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser mot wellness-center

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch eller bad och toalett. Det finns TV och minibar i lägenheterna.

Suite Stoeffel Rosser till 4 pers. med terrass mot wellness-center

Rummen består av litet uppehållsrum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare) och bäddsoffa för två personer. Ytterligare ett rum som tillsammans med uppehållsrummet skapar sviten med sovrum med dubbelsäng. Vidare finns det badrum med dusch och toalett. Rummen har egen terrass.

Suite La Route des Vins till 6 pers. mot wellness-center

Rummen består av litet uppehållsrum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare) och två bäddsoffor för vardera två personer. Ytterligare ett rum som tillsammans med uppehållsrummet skapar sviten med sovrum med dubbelsäng. Vidare finns det badrum med dusch eller badkar och toalett.

Suite La Tourelle till 7 pers. mot wellness-center

Rummen består av litet uppehållsrum med kokvrå (diskmaskin, två kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och vattenkokare) och två bäddsoffor för vardera två personer, sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med en enkelsäng. Vidare finns det badrum med dusch eller badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map