Hotell i Colmar i Alsace

Hostellerie Le Marechal

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Upplev "lilla Venedig"

Här befinner du dig i Colmars gamla centrum precis vid kanalen i det så kallade "lilla Venedig". Omgiven av färgglada korsvirkeshus, kan du strosa runt på de mysiga gatorna där du finner många restauranger och butiker. Colmar är känt för sina spektakulära vinutter och här kan du även besöka flera små museer.

Ät med utsikt över kanalen

När du bor här, kan du äta både inne- och utomhus. Njut av en middag på hotellets restaurang L'Echevin i en trevlig miljö med färgglad inredning med målningar och träbjälkar typiska för Alsaceregionen. Redan på 70- talet var restaurangen känd för sin fläskstek, liksom terrassens fantastiska läge längs kanalen. Om vädret är fint, kan du boka en plats på uteserveringen där du befinner dig precis utmed vattnet och kan lyssna till det porlande ljudet medan du njuter av god mat till överkomliga priser.

Bo i ett historiskt monument

Hotellbyggnaden har anor från 1565 och har blivit utsett till ett monument. På 70- talet köpte den dåvarande ägaren, Gilbert Bomo gradvis varje våning uppifrån och ned för att slutligen tillsammans med sin fru förvandla hela byggnaden till ett fyrstjärnigt hotell. Idag tillhör hotellet Gilberts bror Roland och brorsonen Alxander som gör sitt bästa för att behålla samma filosofi som Gilbert hade på sin tid. Bo i ett av hotellets 30 rum, alla olika inredda i rustik stil med antika möbler. Alla rummen är anpassade till byggnadens ursprungliga arkitektur, då huset är skyddat. Välj ett rum mot gården om du är känslig för buller, eftersom restaurangerna längs kanalen ibland kan föra oväsen.

Utforska Alsace

Hotellets läge i Colmar är en perfekt utgångspunkt för den som vill uppleva Alsace. Missa inte att besöka områdets vinrutter och speciellt städerna Eguisheim och Bergheim som är charmiga, vackra och fascinerande.

Läs om rummen på Hostellerie Le Marechal

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map