Semesterbostad i Eguisheim i Alsace

Residence Venus

Pris från per pers.
Vy över gatan från Residence Venus
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Venus ligger på en av de äldsta och mest välbevarade gamla kullerstensgatorna i Eguisheim. Här får du en klar uppfattning om medeltidsstadens struktur då gatorna följer den gamla bymuren och därför ligger fint i en ring omkring den gamla stadskärnan som har ett fint torg och en kyrka.

Mys på ett av caféerna eller restaurangerna

Strosa runt på de små gatorna och sätt dig på en av de många restaurangerna, caféerna eller vinbarerna. Många av de lokala vinproducenterna säljer sina viner i staden, vilket gör det möjligt för dig att köpa just ditt favoritvin. Det rekommenderas att du parkerar på en av parkeringsplatserna utanför det historiska centrumet, då de gamla gatorna inte är gjorda för nutidens bilar.

Bo modernt i en autentisk stad

Bo i en av de 6 fina och överraskande moderna lägenheterna, belägna i ett pastellfärgat gammalt korsvirkeshus med fönsterluckor och blomlådor. Du kommer direkt att märka att den medeltida atmosfären som vilar över staden, snabbt förvinner då du kliver över tröskeln till en av de mer modernt inredda lägenheterna. I byggnaden finns en gemensam liten tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare för gemensamt bruk (mot betalning). Det finns även ett strykjärn och städredskap i källaren som du har tillgång till.

Lägenheterna på Residence Venus

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Alla 6 lägenheter är rymliga och inrett på samma vis med uppehållsrum med välinrett kokvrå med kylskåp med frysfack, spis med 4 kokplattor och ugn, microvågsugn samt skandinavisk kaffekokare. I uppehållsrummet finns det även matplats, bäddsoffa för två personer (bäst för barn), satellit-TV (lcd) samt CD och radio. Sovrummet är inrett med dubbelsäng och skåp som utgör en vägg. Dessutom finns det badrum med toalett, dusch och hårtork. Det ska noteras att de två översta lägenheterna har snedtak, men platsen är ändå god för gäster med genomsnittshöjd.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map