Hotell i Obernai i Alsace

Hotel Du Parc

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo på ett familjeägt hotell

Hotellet har drivits av familjen Kuntz sedan 1954 och drivs idag av Maxime som är den fjärde generationen i familjen. Bo på ett hotell som har varit under ständig förnyelse genom de 60 åren av sin existens. Detta 4-stjärniga hotell är stilrent inrett och har fokus på traditionell fransk cusine. Dessutom har hotellet en spa-avdelning samt både inomhus-och en utomhuspool som båda är öppna till kl. 19.30. Boka en avkopplande massage eller en skön behandling i spa-avdelningen, eller utnyttja hotellets gym. Runt hotellet finner du en vacker park som hotellet fått sitt namn efter.

En smak av Alsace

Ät på någon av de tre restaurangerna som alla har sin egen inriktning: gourmet, lokal och "live cooking". Se din frukost förberedas framför dig, och välj fritt bland hyllorna. Varje söndag kan du delta i den stora brunchbuffén, som är en av hotellets största event. Här hittar du ett stort urval av allt från sötsaker till fisk och gåslever. Missa inte hotellets kubanska lounge där du kan njuta av ett magnifik urval av god konjak och cigarrer.

Njut av det centrala läget

Hotellet ligger ca. 1 km från huvudtorget i Obernai där du hittar många restauranger, barer och kan uppleva de vackra korsvirkeshusen och de många färgerna som området är känt för. Promenera längs de stenlagda gatorna och titta in i en av de många hantverksbutikerna. Slå dig ner på en trevlig uteservering och prova ett gott vin från Alsace. Framför hotellet finns ett stall där man hyr ut hästar. Ta en tur i naturen och se de vackra vinmarkerna. I området finns också många vandringsleder samt tennis och golfbanor.

Smakfulla rum

Hotellet har 62 rum som alla är utrustade med stora dubbelsängar, eget badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork samt en platt-TV, telefon, gratis wi-fi, förvaringsbox och aircondition. Rummen är inredda i antingen modern, alsacisk eller asiatiska zen stilen för att passa gäster från hela världen och med olika smak.

Läs om rummen på Hotel Du Parc

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map