Hotell i Obernai i Alsace

Hotel Le Colombier

Pris från per pers.
Hotellets bastu i källaren
 
Hotel Le Colombier är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Colombier är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Obernai här
Hämtar innehåll

Hotel Le Colombier ligger centralt i den äldsta delen av den idylliska och historiska staden Obernai nära den gamla marknadsplatsen. Även om hotellet är modernt inrett i förhållande till de gamla korsvirkeshusen som omger det så har hotellet en inbjudande och behaglig atmosfär.

Har man inte lust till att gå på kompromiss med de moderna bekvämligheter bara för att man befinner sig ute på landet så är Hotel Le Colombier ett riktigt bra val. Här har man nämligen förstått att skapa en inbjudande och varm stämning som samtidigt är modern. På första våningen finner man hotellets reception, hiss, bar och lobby där dagens utflykter kan planeras samt frukostrestaurang där frukosten serveras som buffé. Hela första våningen präglas av avslappnad elegans och lobbyn är utan tvekan en plats där man gärna tillbringar lite tid.

Wellness-center

I 2009 blev hotellets källare inrett till ett litet wellness-center med bastu, avkopplingsrum, litet fitness-rum med motionscykel, löpband och vikter samt omklädningsrum med dusch. Det går dessutom att boka massage mot tillägg. Alla hotellets gäster har gratis tillgång till spa-avdelningen där man kan koppla av efter en lång dag med upplevelser, innan turen går ut på stan för att avnjuta en måltid på en av stadens många restauranger.

Parkering

Det är möjligt att parkera i hotellets privata garage (mot tillägg) men det finns även en offentlig parkeringsplats (betalning) nära hotellet samt en gratis offentlig parkeringsplats utanför det historiska centrum.

Rummen på Hotel Le Colombier

Dubbelrum Tradition

Dessa dubbelrum är rymliga samt smakfullt och modernt inredda med dubbelsäng eller två enkelsängar, aircondition, mnibar, satellit-TV (lcd), wi-fi samt badrum med toalett, badkar och hårtork. Toaletten är dock separat. Det finns plats för en extra säng för barn upp till 12 år medan extra säng för vuxna inte är möjligt.

 
 
search map