Semesterbostäder & hotell i Stützheim-Offenheim

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stützheim-Offenheim var ursprungligen två städer, men som 1976 blev de en. Vi är ute på landet och endast ca 10 minuters bilresa från storstaden Strasbourg. Här är det tal om småstäder med en total befolkning på omkring 1500. Utöver stadens kyrka är det tre restauranger att välja mellan och små livsmedelsbutiker som en bagare, apotek och mejeri. Man kan spela tennis i stadens stora tennisklubb eller fördriva tiden med en omgång på boule banan lite vid sidan av tennisklubben.
Stutzheim-Offenheim är en bra utgångspunkt, om man gärna vill bo lantligt med frisk luft och utrymme för fysiska aktiviteter och samtidigt ha bra möjligheter till utflykter. Avstånden i Alsace är inte stora, och man kan snabbt komma till många av de kända små vin byarna eller till någon av de många nöjesparkerna eller djurparkerna, som regionen är rik på.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map