Semesterbostad i Stützheim-Offenheim i Alsace

La Maison du Tigre

Pris från per pers.
 
La Maison du Tigre är inte tillgänglig i dagsläget
La Maison du Tigre är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stützheim-Offenheim här
Hämtar innehåll

Bo i ett lugnt område

I den lilla staden finns det inte mycket att göra men du bor nära många intressanta utflyktsmål. På La Maison du Tigre kan du komma hem på kvällen efter en lång dag och bara koppla av. Trafiken kommer inte att störa dig då lägenheterna ligger utmed en trafikfri väg. Här bor du granne med både ägarens egen restaurang och den lokala tennisklubben där du som gäst på La Maison du Tigre har fri tillgång till tennis- och boulebanan. De flesta av lägenheterna har egen terrass men man har ingen direkt utsikt.

En spännande familjehistoria

Ställets ägare härstammar från en stolt gammal bryggerifamilj. Familjen Hatt ägde bryggeriet Brasserie du Tigre från 1922, som producerade det då populära ölet Tigre Bock. Efter andra världskriget blev det uppköpt och ingick därefter i det berömda bryggeriet Kronenbourg. På restaurangen intill lägenheterna, som självfallet heter Restaurant du Tigre och drivs av ägarna själva, kan du njuta av en varm måltid i en härlig miljö där flera av de gamla skyltarna från bryggeriet pryder väggarna.

Frukost

Beställ din frukost direkt till lägenheten (mot betalning). Avnjut varma och kalla drycker (kaffe, te, varm choklad, olika juicer), yoghurt och olika frukostprodukter samt färskt bröd och petits pains (croissanter mm.) med olika charkuterier. Välj sju stycken av dessa läckerheter per person.

Lägenheterna på La Maison du Tigre

Tvårumslägenehet I med 2 sovplatser

Denna tvårumslägenhet ligger på första våning och är ca 50 m². Lägenheten har egen terrass med möbler (ca 11 m²) och består av hall med garderob, kokvrå med fyra elplattor, ugn, micro, kaffemaskin och diskmaskin, uppehållsrum med matplats och eldstad, sat-tv (lcd) samt dvd-spelare. Det finns dessutom ett sovrum som är inrett med dubbelsäng (160 cm bred) samt badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Inkluderat i priset är ved till eldstaden och gratis internet (wifi) tillgång.

Trerumslägenehet II med 4 sovplatser

Denna trerumslägenhet ligger fördelad på två våningar och är ca 70 m². Lägenheten har egen terrass med möbler (ca 15 m²) och består av hall, kokvrå med 4 elplattor, ugn micro, kaffemaskin och diskmaskin, uppehållsrum med matplats och eldstad, sat-tv (lcd) samt dvd-spelare. På första våning finns det ett sovrum med dubbelsäng (160 cm bred) och sat-tv (lcd), samt ett andra sovrum med två enkelsängar (90 cm bred) och badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Inkluderat i priset är ved till eldstaden och gratis internet (wifi) tillgång.

Tvårumslägenehet III med 2 sovplatser

Denna tvårumslägenhet ligger på första våning och är ca 57 m². Lägenheten har egen terrass med möbler (ca 11 m²) och består av hall med garderob, kokvrå med fyra elplattor, ugn, micro, kaffemaskin och diskmaskin, uppehållsrum med matplats och eldstad, sat-tv (lcd) samt dvd-spelare. Det finns dessutom ett sovrum som är inrett med dubbelsäng (160 cm bred) samt badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Inkluderat i priset är ved till eldstaden och gratis internet (wifi) tillgång.

Fyrarumslägenehet IV med 6 sovplatser

Denna fyrarumslägenhet ligger på tredje och fjärde våning och är ca 94 m². Lägenheten består på första plan av hall med garderob, toalett, kokvrå med fyra elplattor, ugn, micro, kaffemaskin och diskmaskin, uppehållsrum med matplats och eldstad, sat-tv (lcd) samt dvd-spelare, sovrum med dubbelsäng (160 cm bred) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. På nästa våning finns det ytterligare ett sovrum med dubbelsäng (160 cm bred) och sat-tv (lcd), ett tredje sovrum med två enkelsängar (90 cm breda), badrum med badkar och duschkabin samt toalett. Inkluderat i priset är ved till eldstaden och gratis internet (wifi) tillgång.

Fyrarumslägenehet V med 6 sovplatser

Denna fyrarumslägenhet ligger på tredje och fjärde våning och är ca 87 m². Lägenheten består på första plan av kokvrå med fyra elplattor, ugn, micro, kaffemaskin och diskmaskin, uppehållsrum med matplats och eldstad, sat-tv (lcd) samt dvd-spelare, samt terrass i söder med bord och stolar. På nästa våning finns det ett sovrum med dubbelsäng (160 cm bred) och sat-tv (lcd), ytterligare två sovrum med två enkelsängar (90 cm breda) samt badrum med toalett, duschkabin och hårtork samt separat toalett. Inkluderat i priset är ved till eldstaden och gratis internet (wifi) tillgång.

 
 
search map