Hotell i Biarritz i Aquitaine

Radisson Blu Biarritz

Pris från per pers.
 
Radisson Blu Biarritz är inte tillgänglig i dagsläget
Radisson Blu Biarritz är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Biarritz här
Hämtar innehåll

Detta 4* hotell med skandinaviska rötter ligger vid det historiska centrum av Biarritz och ut till Atlantens mäktiga hav vid den gamla vägen som leder till Saint-Jean-de-la-Luz. Det första intryck man får är att man kommit till ett business-hotel, men det är endast tills man sett takvåningen...

Intrycket av business-hotell bekräftas i hotellets foajé, där man finner en stor hall med reception och café / bar samt flera konferanslokaler. Det är ofta liv och rörelse bland gäster som bidrar stämning på hotellet.

Café-restaurang och lounge samt uppvärmd pool på taket
Hotellet byggdes 2001 och öppnade under det skandinaviska namnet Radisson SAS. I dag heter det Radisson Blu, men det ändrar inte på kvaliteten på hotellet och rummen. Från hallen leder två hissar upp till de övriga våningar där man finner både fina och stora rum som till fullo motsvarar hotellets fyra stjärnor, samt hotellets takterrass. Här uppe har man inrett en lounge och café-restaurang som en uppvärmd pool som inbjuder till avkoppling, cocktails och semester. Från terrassen har man en fin utsikt över de ståtliga palatsen och det blå havet. På första våningen finner man även ett café och restaurang med både invändig och utvändig servering. Hotellet erbjuder även fitnessfaciliteter och spa-center (mot betalning).

Rummen och dess utformning
Hotellet har totalt 150 välinredda rum som alla är utrustade med aircondition, gratis wi-fi och flatscreen-TV som endast skiljer sig i förhållande till utsikten. Det enda man kan sakna är en balkong, men så har man istället tillgång till hotellet takterrass. Hotellet erbjuder även några få familjerum som består av två dubbelsängar och möjlighet för en femte säng för barn under 3 år.

Styrkor och svaghet
Vi vill notera att hotellet ligger nära en rondell som kan bemärkas något, framför allt vid caféets uteservering på första våningen. Trafikljudet är dock begränsat på rummen och kan inte riktigt höras på takterrassen där man sitter eller ligger tillbakalutat i förhållande till vägen.

En sak är säkert: som skandinav går man inte vilse i staden genom att boka sig in på detta hotell, som står för kvalitet och service.

 
 
search map