Hotell i Fronsac i Aquitaine

Le Petit Garros

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Litet, jordnära och mysigt

Le Petit Garros är ett litet mysigt bed and breakfast, med fokus på avkoppling och vin. Ägarna Regine och Jean-Charles älskar att välkomna gäster till sitt hem och du kommer att känna dig mycket avslappnad i deras sällskap. Atmosfären är varm och familjär och du kommer att se många familjefoton som hänger på väggarna. Här har ägarna lagt ner mycket tid och passion på att inreda huset, som har en vacker färgglad autentisk stil. Hotellets pool ligger i trädgården med en pittoresk utsikt över floden Dordogne. Sitt i ett hörn i trädgården med ett glas vin och bli ett med den vackra naturen runtomkring dig.

Smaka vinet

Uttnyttja anläggningens erbjudanden och njut av en vinprovning som lever upp till alla förväntningar. Provsmakningen består av en stor måltid där du får smaka 8 olika rätter och 8 olika viner. Efter denna erfarenhet kommer du verkligen förstå hur du kombinerar vin och mat på rätt sätt! Du kan reservera en plats på en vinprovningskväll och priset varierar beroende på antalet deltagare. Om du reser med en grupp, kan du eventuellt ordna en privat provsmakning. Jean-Charles och hans fru Regine förbereder härliga lokala rätter och brinner båda för gastronomi.

Mysiga rum med frukost

Rummen är alla inredda i varma färger med snygga möbler. De ligger utspridda över första och andra våningen. Utsikten varierar mellan trädgården, floden och vingårdarna. Alla rummen har ett privat badrum och några har större sängar- Queen och king- size. Kolla rumsbeskrivningen för mer info. Frukosten är inkluderad i priset.

Rummen på Le Petit Garros

RUm Aux Tulipes

Rum Aux Tulipes ligger på första våningen med direkt tillgång till trädgården. Sängen mäter 160 x 200 cm och rummet har ett badrum med dusch, toalett och hårfön.

Rum Rouge

Rum Rouge ligger på andra våningen med utsikt över vingårdarna. Sängen mäter 180 x 200 cm och det finns ett badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum Parme

Rums Parme ligger på andra våningen med utsikt över grönområdet och floden. Rummet har vackra stenmurar och sängen mäter 160 x 200 cm. Den har ett eget badrum med dusch, toalett och hårtork.

Rum Blance

Rums Blanche är ett rum på första våningen med utsikt över vinodlingarna och floden. Rummet har vackra träbjälkar och sängen mäter 200 x 200 cm. Från rummet finns en trappa som leder upp till ett loft där du hittar ett badrum med badkar, dusch, toalett och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map