Semesterbostad i Gavaudun i Aquitaine

Domaine de Gavaudun

Pris från per pers.
 
Domaine de Gavaudun är inte tillgänglig i dagsläget
Domaine de Gavaudun är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gavaudun här
Hämtar innehåll

Upptäck en annorlunda semesterort

Detta är inte en typisk semesterort vid havet, utan en semesterort på landsbygden, omgiven av åkrar och skog. Delta i tennis och bordtennisturneringar och låna gratis racketar i receptionen. Ligg några timmar i solen och hämta ny energi medan barnen leker i poolen. Du kan boka in en vinprovning och prova några av områdets bästa viner (mot en avgift). Låt barnen roa sig på fotbollsplanen och ta promenader i skogen och över ängarna och hälsa på ägarnas hästar.

Ät på restaurangen

Här finns en restaurang som är öppen från juni till september. Du kan äta i den äldsta delen av byggnaden, med sina karaktäristiska stenväggar och synliga träbjälkar. Här kan du även medverka i temakvällar såsom "paella med musik". Dessutom kan du också välja att delta på en grillmiddag som äger rum en gång i veckan på en specifik dag. Allt detta erbjuds naturligtvis mot en extra avgift.

Utforska ett område med obegränsade möjligheter

På gränsen till regionerna Aquitaine och Midi-Pyrenéerna, hittar du staden Gavaudun där detta vackra ställe är beläget. Området har en stor historisk rikedom och du kan t ex upptäcka förhistoriska grottor såsom Le Grotte de Lascaux som ligger ca 80 km bort och betrakta världens första grottmålningar! Förutom Gavaudun, kan du utorska fler Medeltidsbyar som t ex Sarlat (72 km) och Bergarc, ca 58 km bort. Besök även Château Biron som ligger 12 km bort och stanna till vid några av de många gårdarna i området, där du kan smaka på några lokala specialiteter så som Agen- katrinplommon och gåslever. Du kan även besöka vingårdarna i Cahors, Buzet, Bergerac och Armagnac som ligger inom ungefär en timmes bilresa. Ägarna anordnar en rad olika utflykter som du också kan delta i för en summa. Du kan t ex fälja med och paddla, rida, cykla, köra fyrhjuling och utforska grottorna i området.

Välj mellan flera platser och bostadstyper

Här finns 25 hus i olika storlekar som rymmer upp till 10 personer per hus. Husen är utspridda i området. De två största är ett slags radhus som ligger nära poolen och restaurangen i en mer livlig miljö. De andra husen ligger på en mer isolerad plats mitt i naturen. Välj mellan 7 olika kategorier av hus och lägenheter med plats för mellan 2 och 10 personer.

Välutrustade bostäder

Alla bostadstyper har ett kök med kylskåp, spis och mikrovågsugn. I de största husen finns även en ugn och diskmaskin. Alla hemmen har en privat terrass med bord och stolar. Wi-Fi finns tillgängligt i hela fastigheten, men observera att under högsäsong, då det är fullbokat kommer signalen att vara svagare.

Läs om lägenheterna på Domaine de Gavaudun

 
 
search map