Semesterbostad i Gujan Mestras i Aquitaine

Résidence et Villas Odalys Les Greens du Bassin

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence et Villas Odalys Les Greens du Bassin ligger mitt i golfanläggningen Gujan Mestras i gröna omgivningar. Här bor du ca 5 km från småbåtshamnen och stadens strand, samt endast 15 km till de atlantiska stränderna.

Roa dig med aktiviteter

Semesteranläggningen är belägen på en fridfull plats, men erbjuder ändå aktiviteter såsom bowling, disco, kasino, biograf, en uppvärmd pool, möjligheter för cykling och vandring och självfallet golf. Här kan du hyra cyklar på plats och när du behöver omväxling från de fysiska aktiviteterna kan du koppla av och koppla upp dig på ställets fria Wi-Fi.

Privat möblerad terrass

Lägenhetsbyggnaderna är av samma arkitektoniska stil som resten av husen i området. De är indelade i små grupper om tre till fem bostäder vardera och alla har en möblerad terrass. Lägenheterna delar tillgång till poolen, medan alla villor har egen privat pool. Villorna ligger i periferin av golfbanan, är mycket rymliga och har en terrass och en parkeringsplats.

Lägenheterna på Résidence et Villas Odalys Les Greens du Bassin

2-rumslägenhet- 4 sovplatser m. balkong (ca 36 m²)

Lägenheterna är ca 36 m² och består av ett vardagsrum med pentry (elektrisk spis, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin) och en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och en separat toalett och en balkong med trädgård möbler.

3-rumslägenhet- 6 sovplatser med balkong

Lägenheterna är cirka 40 m² och består av ett vardagsrum med pentry (elektrisk spis, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin) och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett litet sovrum med våningssängar, ett badrum och separat toalett och en balkong med trädgårdsmöbler.

Villa 3-rums- 6/8 sovplatser (ca 70 m²)

Husen är ca 70 m² och är på två våningar. På bottenvåningen hittar du ett vardagsrum med pentry (elektrisk spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, tvättmaskin och diskmaskin), en alkov med våningssängar och en bäddsoffa för två personer och ett badrum med dusch och toalett. På första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum och en separat toalett och ett badrum med dusch och toalett. Observera att vissa villor är arrangerade på olika sätt så att bottenvåningen består av ett rum med pentry och en bäddsoffa för två personer och ett badrum med bara en toalett, medan det på första våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, en alkov med våningssäng och två badrum med dusch och toalett och en terrass med trädgårdsmöbler. Tyvärr kan vi bara efterfråga önskemål på det ena eller det andra, inte garantera det.

5-rumsvilla- 10 sovplatser med terrass ( ca 115 m²)

Villorna är cirka 115 m² och är helt ligger på bottenvåningen. Varje villa har sin egen trädgård, terrass och pool. De består av två vardagsrum med franska dörrar som vetter mot poolen och en bäddsoffa för två personer, ett kök med keramikhäll, en amerikansk kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och tvättmaskin, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med en toalett en suite, två sovrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett loft med två enkelsängar. Alla villor har en parkeringsplats.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map