Villa i Lanton i Aquitaine

Villa La Tosca

Pris från per pers.
 
Villa La Tosca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Tosca är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lanton här
Hämtar innehåll

Villan är rymlig men mysig, naturlig och samtidigt praktisk. Här finns Wi-Fi, spel för barnen, ett bibliotek, hemmabio och till och med platt-TV i varje rum! Här bor du i Lanton, bara 30 minuters bilresa från de förtjusande vingårdarna och flygplatsen Merignac/Bordeaux.

Franskt och italiensk tema

Villan byggdes under "Art Nouveau"-tiden med inspiration från de vackra villorna som kännetecknar kullarna bakom Toscanas kust, därför heter villan La Tosca. Efter många år i glömska i de lugna omgivningarna köptes villan och renoverades för att tillfredställa vår tids behov och smak. Första våningen har därför utökats med en extra altan och en mängd andra moderna bekvämligheter har lagts till.

Simma i poolen eller havet

Framför villan finns en vacker inhägnad trädgård med hundratals år gamla tallar, en avlång ekologisk pool samt en tillhörande paviljong - vattnet filtreras tack vare växter och stenar, som renas utanför poolen. Under paviljongen kan du njuta av dina måltider och beundra utsikten över vackra Bassin d'Arcachon och Cap Ferret. Om du vill bada i havet i Bassin d'Arcachon, så kan du lätt ta dig ner till stranden, som ligger precis framför villan.

Anordna en familjefest

Du kan laga en massa god mat till din stora familj eller grupp här i det mycket välutrustade köket med två ugnar, stora gasbrännare, induktionshäll, fritös, mikrovågsugn, ismaskin, frys och en rymlig kyl, samt ett stort bord. Det finns även en stor matsal där alla får plats. Du kommer att hitta ett stort bibliotek i engelsk stil, samt flera eldstäder i huset. Dessutom finns det ett litet kontor med fax och skrivare, en hemmabio för mysiga filmkvällar, ett mötesrum, vinkällare och ett värdeskåp. Alla rum är utrustade med platt-TV, garderob, internetuppkoppling (Wi-Fi) och eget badrum. Du kan spela boule och bordtennis i trädgården och det finns en studsmatta och inomhus-fotboll. Barnen kommer aldrig att bli uttråkade här! Om du vill anordna en middag eller familjefest, hjälper gärna Aurlien, villans vakmästare till att anordna evenemanget.

Inrett med känsla

Varje rum i villan har sin egen stil. Gemensamt för alla rum är den precision som använts för att skapa ett behagligt inomhusklimat med många intressanta detaljer, samt att lägga stor vikt vid det fantastiska ljus som finns i det här området. Stilen är inspirerad av nutidens lösningar och ger en modern atmosfär som tillsammans med det mer klassiska biblioteket och barhörnan ger villan extra charm.

Villa med 15 sovplatser

- Villan är fördelad på tre våningar och har plats för upp till 15 personer. Ingången på första våning sker genom en utomhustrappa eller via en ramp, anpassad för rörelsehindrade . På första våningen finns det även ett rum med en elektrisk säng samt eget badrum, anpassat för rullstolsbundna. Vidare finns det tre sovrum med dubbelsäng och fyra sovrum med två enkelsänar (som enkelt kan skruvas ihop till en dubbelsäng). Rummet uppe i tornet har en sagolik utsikt över Bassin d'Arcachon samt utgång till en avlång balkong. Utsikten är överlag fin från alla rummen.

 
 
search map