Semesterbostad i Les Eyzies de Tayac i Aquitaine

Le Clos du Rocher

Pris från per pers.
 
Le Clos du Rocher är inte tillgänglig i dagsläget
Le Clos du Rocher är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Les Eyzies de Tayac här
Hämtar innehåll

Här på denna fina semesteranläggning som invigdes 2012, hittar du 116 lägenheter med privata terrasser och en gemensam pool. Detta område har ännu inte påverkats av massturismen så kom hit och beskåda skönheten i lugn och ro innan alla andra hör talas om det!

Välj din favoritaktivitet


Du kommer inte att lida brist på saker att göra här. Det finns en 100 m² stor swimmingpool med barnpool som är öppen mellan april och september och här finns tillräckligt med solstolar för alla gäster att ligga vid poolen samtidigt. Barnen kan leka på lekplatsen, medan du kopplar av i hälsoavdelningen med gym, jacuzzi och ett turkiskt bad. Under sommarmånaderna finns det underhållning för vuxna och barn en eller två gånger i veckan. I den närliggande staden Eyzies, ca 400 meter från ortens centrum hittar du några butiker och restauranger. För större inköp kan du ta en tur på ca 17 km till staden Sarlat.

Upptäck historia, natur och gastronomi


Le Clos du Rocher ligger i en del av Frankrike som ännu inte påverkats av massturismen. Det är verkligen förvånande, eftersom du i detta område hittar en uppsjö av spännande erbjudanden inom historia, natur och gastronomi. Endast ca 30 km bort kan du besöka den berömda Lascaux- grottan, även kallad stenålderns Sixtinska kapell, med sina 20.000 år gamla grottmålningar som ingår i UNESCO:s världsarvslista. Området har flera flera förhistoriska spår att upptäcka. I Les Eyzies de Tayac kan du finna spår av människan som tros vara 45.000 år gamla och i städerna Sarlat och Periguex, finns flera romerska lämningar. Se även till att njuta ordentligt av den frodiga gröna naturen, rik på floder och skogar vilket ger fina möjligheter till vandring. Även i matväg, erbjuder området mycket. Smaka på läckerheter som gåslever, Cabecou-ost (getost), jordgubbar, nötter och naturligtvis viner från Bergerac-distriktet.

Moderna lägenheter med terrass

De 116 lägenheterna är utspridda runt poolen i mindre hus på 3 våningar. Alla lägenheterna har ett vardagsrum med TV och en kokvrå med mikrovågsugn, kylskåp och keramikhäll, samt ett badrum med toalett och dusch eller badkar. Alla har en egen terrass eller liten trädgård. Det är möjligt att ansluta sig till internet mot en extra avgift.

 
 
search map