Villa i Port Sainte Foy i Aquitaine

La Gite d'Eric

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Gite d'Eric är ett trevligt hus i Port Sainte Foy längs Dordogne flodens bredd med panoramisk utsikt över stadens borg.

Ritat av en av Frankrikes största arkitekter
Huset tillhör B&B La Batellerie där ägaren och hans familj bor och där man finner 4 rum som uthyres på dagsbasis. Både ägarvillan och detta hus blev ritat av Victor Louis som var en av Frankrikes största arkitekter på 1800-talet. Det tillhörde en stor vinhandlare som utnyttjade husets centrala placering i regionen för central distribution av sina produkter. Under 2:a Världskriget blev det beslagtagit av tyskarna som använde det som huvudkvarter för en tysk kapten.

Smakprov på husets specialiteter
Gästerna kan ta del av de gemensamma poolen som är övertäckt och uppvärmd. Eric och hans fru Thida som själva bor i palatset med sina barn har en historia i restaurangbranchen och återvänt till Frankrike efter flera års arbete i New York. Mot betalning kan man få serverat frukost och - efter avtal med Eric och Thida - smaka husets specialiteter som består av fransk-thai inspirerade specialiteter.

Hus med 4 sovplatser (med privat terrass):
- Huset är fördelat på två våningsplan och kan ta emot upp till fyra personer. Det består av rymligt uppehållsrum med bäddsoffa, satellit-TV, DVD och liten stereo, kök (ugn, microvågsugn och diskmaskin) med matplats bestående av matbord och stolar med fönster med utsikt till floden Dordogne. På andra våningen finner man två sovrum med fransk säng (en och en halv sovplats på 140 cm) samt badrum med två handvaskar, toalett, dusch och hårtork. Vid entén till huset finner man en privat terrass med grill, bord och stolar samt utsikt över den gemensamma trädgården och floden Dordogne.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map