Semesterbostad i Nevers i Bourgogne

Résidence Le Grand Bois

Pris från per pers.
Utomhus poolen Den uppvärmda bassängen Tenninsbanan Äventyrspark med klättringsleder Receptionen med tillhörande café Basvaror kan köpas i receptionen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo ute på landet ca. 10 km från den närmsta staden Nevers. I den stora parken på 15 hektar finns det 66 trästugor, som bland annat delar en inomhus- och utomhuspool, tennisplan, volleybollplan, basketplan och flera andra aktiviteter.

Koppla av vid poolen eller ägna dig åt aktiviteter

Här bor du bland skog och dammar och har ett perfekt läge för en uppfriskande semester i naturen. Stigarna i skogen är anpassade för cykling (du kan hyra cyklar på plats), vandring och ridning. Ta ett uppfriskande dopp i poolen med tillhörande barnpool och solterrass. Du kan även bada i den uppvärmda inomhuspoolen, spela tennis, låta barnen upptäcka lekplatsen, spela boule och roa dig med pingis, volleyboll och basket. Använd även bastun (inte tillåtet för minderåriga) och gymmet (inte tillåtet för barn under 14 år).

Utmana dig själv

Här kan du utforska äventyrsparken med sina säkrade klättringsleder, parkour- utmaningar och vandringsleder på olika nivåer- även för barn så små som 3 år. Du kan ta med din familj till gården och hälsa på ponnyer, gäss, ankor, getter, höns och kaniner. Dina barn kan även rida här på de små hästarna mot en avgift.

Gör en familjeutflykt

Det finns flera bra utflyktsmöjligheter i närheten. Det är bland annat värt att ta en tur till staden Nevers där du kan se gallernas spår från romartiden, domkyrkan och den stämningsfulla stadskärnan. Om du är här under en vis tid på året, kan du också uppleva en av de musikfestivaler som arrangeras i staden.

Stugorna

Bo i en av trästugorna som ligger utspridda över den stora tomten och som alla är byggda med naturliga och ekologiska material. Här värdesätts miljön mycket högt, vilket är anledningen till att man sedan 1999 har lagt fokus på energibesparing och sortering av avfall - det kostar inte mer att ha en miljömedveten semesteranläggning.

Inuti stugorna

Alla stugorna råder över kokvrå med kylskåp, micro, kaffemaskin, brödrost och diskmaskin . Notera att det finns möjlighet att låna en elektrisk ugn i receptionen. De råder dessutom över TV med franska och de flesta internationella kanalerna. Varje stuga har egen terrass med trädgårdsmöbler och grill.

Lägenheterna på Résidence Le Grand Bois

Stugor med 2/3 sovplatser med terrass (ca 35 m²)

Stugorna är ca 35 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa (till ett barn under 13 år) samt en kokvrå (två kokplattor), sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och hårtork samt separat toalett. Från huset är det utgång till terrassen - delvis övertäckt - med bord, stolar och grill.

Stugor med 4/6 sovplatser med terrass (ca 54 m²)

Stugorna är ca 54 m² och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa (till två barn under 13 år), samt kokvrå (två kokplattor), sovrum med dubbelsäng avskilt av en garderob från ett mindre sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och hårtork samt separat toalett. Från huset är det tillgång till terrassen - delvis övertäckt - med bord, stolar och grill.

Stugor med 6/8 sovplatser med terrass (ca 75 m²)

Stugorna är ca 75 m² och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa (till två barn under 13 år) samt kokvrå (fyra kokplattor), sovrum med dubbelsäng och utgång till egen terrass, två sovrum med dubbelsäng, mindre sovrum med två enkelsängar, badrum med badkar och hårtork, badrum med dusch samt två separata toaletter. Från huset är det tillgång till terrassen - delvis övertäckt - med bord, stolar och grill.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map