Hotell i Nitry i Bourgogne

Auberge La Beursaudiere

Pris från per pers.
Rum L'Ecrivain Rum La Lavenderie Rum La Couturiere
 
Auberge La Beursaudiere är inte tillgänglig i dagsläget
Auberge La Beursaudiere är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nitry här
Hämtar innehåll

Kliv in i tidsmaskinen

När du anländer till hotellet kommer det att kännas som att du klivit in i en tidsmaskin. Personalen är klädda i kläder från 1800- talet och det hela känns väldigt trovärdigt. Här bor du på en renoverad bondgård och när du ser dig omkring kommer du att se många inslag från det förflutna såsom bl. a stenmurar, träbjälkar och antika jordbruksredskap som pryder väggarna. Bo i ett av de elva rummen som alla är olika och inredda med ett gemensamt tema: Det gamla hantverket. För att bevara den autentiska charmen är TV- apparaterna på rummen dolda inuti gamla trälådor.

Fråga ägaren om hjälp

Ägaren Serge känner till området väl och ger dig gärna råd och idéer om vilka platser du bör besöka. Han känner även till regionen utan och innan och han kan hjälpa dig att peka ut vägar på kartan oavsett om du är till fots, cyklar eller kör. Om du kommer med bil, finns det både utomhus- och inomhusparkeringar i närheten.

Ät på en historisk plats

När du befinner dig i hotellrestaurangen kommer du få känslan av att tiden stått sill sedan 1800- talet och du kommer att känna den läckra doften av fransk cusine blandat med det gamla träet som dominerar restaurangens inredning. Middagen består av franska rätter med färska lokala råvaror. Du kan antingen sitta ute på altanen och äta din middag, eller inne. Frukosten serveras i den äldsta delen av byggnaden som ligger i källaren och består av stenmurar. Denna del av byggnaden var antagligen tidigare del av ett kloster innan stället förvandlades till en gård och den började användas som vinkällare.

Läs om rummen på Auberge La Beursaudiere

 
 
search map