Semesterbostäder & hotell i Saulon La Rue

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mer än 9000 hektar vingårdar

Saulon la Rue är en liten by med ca 600 invånare. Byn ligger i hjärtat av Cote d'Or, cirka 14 km söder om Dijon, som är en av de största städerna i regionen Bourgogne. Byn har ett begränsat utbud på matställen och butiker, så du kommer bara att hitta tre restauranger och några livsmedelsbutiker här. I området runtomkring breder mer än 9000 hektar vingårdar ut sig, vilka är kandidater för att komma med på UNESCOSs världsarvslista.

Smaka på områdets specialiteter

Besök områdets vingårdar och smaka på de mest exporterade vinerna från städer som Gevret- Chambertin, Nuits Saint Georges, Volnay och Pommard. Området är känt för sina många specialiteter såsom Dijonsenap, svartvinbärslikör, anisgodis, tryffel, sniglar och ost. Smaka även nötköttet, som kommer från "de vita boskapen" Charolais.

Upptäck de många aktiviteterna

Det är möjligt att hyra cykel i Dijon och cykla runt i områdets nätverk av cykelvägar där du kan upptäcka vingårdar, skogar och floder. Du kan även bada i Lac de la Tille där du hittar vattenrutschbanor, trampbåtar, en strand, en mininöjespark (3-12 år), beachvolley, bordtennis, boccia och ett picknickområde. Du kan även hitta möjligheter i området för tennis och golf, skärmflygning, fiske och ridning.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map