Hotell i Saulon La Rue i Bourgogne

Chateau de Saulon

Pris från per pers.
 
Chateau de Saulon är inte tillgänglig i dagsläget
Chateau de Saulon är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saulon La Rue här
Hämtar innehåll

Ta med hela familjen

Du hittar detta charmiga 1600- tals-slott ca 14 km söder om staden Dijon och idag är slottet ett hotell med 32 rum. När du kommer till slutet av grusvägen som leder till hotellet, kommer du att mötas av slottets vackra fasad, mitt i en stor grön park på 27 hektar. Slottet har renoverats och har ett modernt burspråk och en glashiss. De två bröderna som äger hotellet är mycket intresserade av konst, vilket kommer att vara tydligt i hela byggnaden. Ta en promenad runt parken och njut av den porlande bäcken som rinner genom hotellets grönområde och som sedan rinner ut i dammen, där det finns möjlighet att fiska. Trots att detta är ett genuint autentiskt chateau, är platsen väldigt barnvänlig och förutom den vanliga poolen finns även en barnpool. Dessutom är det möjligt att låna gratis barnsängar och stolar på begäran.

Smaka på det bästa av Burgundy

Slottet är beläget i hjärtat av Burgundys vingårdar och här har du en perfekt bas för att utforska områdets vinrutter och vingårdar. Fråga i receptionen och de kommer att förklara för dig om sina "Oenopass" som ger dig tillgång till områdets bästa vinkällare och möjlighet att smaka viner från områden som Chablis och Saint- Romain,

Ät gott i en vacker miljö

I byggnaden bredvid hotellet finner du en gastronomisk restaurang, där du kan äta lunch och middag i en lantlig miljö under stora vita valv och även ute på terrassen när vädret tillåter. Här har du också möjlighet att njuta av en vinprovning med middag. Utforska det franska köket och prova en meny med små portioner av många olika rätter, istället för bara en stor rätt. Rätterna består av färska råvaror och är vackert upplagda. Det finns också särskilda menyer för barn. Vänligen observera att restaurangen är stängd på söndagar.

Moderna rum med moderna bekvämligheter

Hotellets 32 rum har utsikt över parken, poolen eller slottets entré. 24 rum ligger i slottet medan 8 finns i huset bredvid. 9 av rummen har luftkonditionering och dessa måste bokas i förväg. Alla rum är inredda i modern stil, och alla har gratis Wi-Fi, platt-TV, en mini -ett spår i massagerummet för en behandling och om du har barn, kan du dra nytta barnpassningsservicen som är gratis. Standard-rummen är ungefär 13m² till 15m², Comfort och Superiorrumen runt 22m² och i Superior-rummen är det möjligt att sova upp till 4 personer.

 
 
search map