Semesterbostäder & hotell i Audierne

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin stora vita sandstrand Trescadec och sin pittoreska fiskehamn samlar Audierne alla glädjeämne för en badort, och som man kan dela med sin familj och vänner. Här finns alla möjliga former för aktiviteter; man kan både ro kajak och kanot, surfa, fiska eller dyka.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

I och runt Audierne
Kusten har en stig som sträcker sig över 4,5 kilometer och ger möjlighet att njuta av mångfalden från flodmynningen med dess dalar till havet och det märkbara tidvattnet som i ett par timmar kan förändra landskapet och hamnen i Audierne. Vid hamnen finner man en stor marknad där man kan välja mellan välkända regionala produkter och hantverk: pannkakor och kex, sylt och bär, osten "pie noire", ekologiskt bröd, fisk och skaldjur. Varje onsdagkväll förvandlas de små gatorna i Audierne till en festlig stämning tack vare kvällsmarknaden för hantverk. Här i hjärtat av staden där historien syns i arkitekturen, omgiven av ett landskap med böljande gröna kullar, stengärde och andra historiska kvarlevor från tidig senålder blir semesterstämningen komplett.

tidsfördriv i Audierne
Är man i Audierne ska man ta ett ögonblick att bara köra runt i de smala gatorna eller vid kajen, sitta på ett café vid vattnet eller utforska de många konstgalleri.

I Audierne kan man få uppfyllt alla sina önskemål som turist, oavsett ålder. Här finns ett sjöfartsmuseum som täcker de senaste 2000 åren, och var man kan lära sig slå en sjömans knop. Det finns vackra promenader på ön Sein med avgångar från Sainte-Evette, över bron Des Capucins, som tidigare kallades "Le Petit Pont de bois", den lilla träbron.

Inte långt från Pointe du Raz ligger Aquacap, ett vattenland som erbjuder alla typer av vattenlekar, gejsrar, vattenrutschbanor och wellness med bastu, etc.

 
 
search map