Semesterbostäder & hotell i Baden

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landskapet är varierande och frodigt och förutom det vackra havet karaktäriseras det av kullar, dalar och floder. Utanför Baden finns det fyra små öar som kan nås till fots längs en sandstig eller med båt.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Utforska området

Det är lätt att ta sig runt till fots eller med cykel längs de många små stigarna och vägarna som går genom landskapet. Längs kusten finns det flera små charmiga hamnar, som också kan nås med cykel. Vi rekommenderar dock att du har en bil tillgänglig så att du kan ta dig lite längre bort för att upptäcka mer av området. Du bör definitivt ta en tur till Quiberon, som har en vacker sandstrand och en lång kustlinje med klippor och vild natur. Carnac , ca 35 km från Baden är också värt att besöka. Här kan du förutom att njuta av de fina naturliga stränderna, även upptäcka en imponerande samling av neolitiska stenar.

Det lokala utbudet

I Baden finner du restauranger, några crêperier, butiker, en livsmedelsaffär och några fiskaffärer där du kan köpa läckra färska ostron från viken. Det finns också en golfklubb i staden. Trots stadens lilla storlek (ca 4000 invånare), ger staden dig ett stort utbud, så som ett historiskt centrum med en kyrka, ett kapell,en kvarn och även ett historiskt museum. På sommaren är det gatumarknad på fredagar och söndagar.

 
 
search map