Hotell i Bénodet i Bretagne

Armoric Hotel

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med sin perfekta placering på Bénodets högsta punkt ligger Armoric Hotel endast 200 meter från det charmiga lilla centrum med några få matställe, posthus, affärer samt endast 600 meter från sandstranden.

Hotellets ägare är Michell, en trevlig och sympatisk fransman som talar utmärkt engelska, och som driver hotellet tillsammans med sin svenska fru Irene. Dessa två eldsjälar sätter verkligen färg och skapar den familjära atmosfär som råder på hotellet och i restaurangen. Här serveras det god, vällagad fransk mat med fokus på gott från havet. Restaurangen är även öppen för allmänheten vilket gör att lokala invånare i staden gärna kommer förbi och äter här. Till hotellet hör även en gratis parkering och i hotellets huvudbyggnad finns det förutom hiss, reception och restaurang även en trevlig bar / lounge inredd i maritim stil med atmosfär av att vara en pub.

Skön trädgårdsmiljö, pool och närområde
I den ytterst sköna och förhållandevis stora trädgården finner vi en behaglig atmosfär med träd, blommor, trädgårdmöbler, badmintonnät på gräsmattan, ett bordtennis bord under paviljongen, gungor för barnen samt ett område för de som vill utöva den franska sporten boule. Dessutom finner man i trädgårdens bortre hörn den sköna poolen med tillhörande solstolar. Önskar man fler sportsaktiviteter så finns det möjlighet att spela tennis endast ca. 1½ km bort, ridskola ca. 3 km bort samtidigt som området runt Bénodet erbjuder flera golfbanor som Michell gärna rekommenderar. Den sköna sandstranden attraherar både barn och vuxna, och finns inom det korta avståndet av 600 meter.

Rummen
Hotellets 30 rum är fördelade på huvudbyggnaden (21 st) och annexet i trädgården (9 st). Rummen är alla charmigt inredda med Irenes personliga touch som präglar alla rum - även om de alla ser helt olika ut. Rummen är dock alla utrustade med TV med satellitkanaler, gratis wi-fi samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Superior rummen samt Sviten har även minibar. Speciellt för rummen i annexet är att dessa har alla privat liten uteplats med bord och stolar mot trädgården.

Läs om rummen på Armoric Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map