Hotell i Berric i Bretagne

Le Moulin du Bois

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Moulin du Bois med dess gamla vattenkvarn, ligger som en liten fridfull oas i skogarna vid Berric, ca 15 km från stranden. Här är stämningen avslappnad och familjär, och omgivningen är äventyrligt härlig. Den sympatiske ägaren Thierry och hans familj bor själva på stället och ger dig ett varmt välkomnande.

Lugna omgivningar

Thierry är öppen och vänlig, och han beskriver stilen på Le Moulin du Bois som rustik, genuin och väl lämpad för familjer. Fastigheten ligger i slutet av en smal väg i den bretonska skogen, i en liten grön dal. Här är stillheten oändlig och ljudet av naturen skapar lugn och fullständig avskildhet från vardagens stress. Fågelkvitter, porlande bäckar och ändernas käbbel i den lilla sjön bidrar alltsammans till en känsla av äventyrlig idyll, som omedelbart omfamnar en när man anländer till denna mycket speciella plats.

Trädgård med pool

I trädgården kan dina barn åka rutschkana och gunga medan du tar det lugnt i en av solstolarna vid poolen. Även om du kommer under de kallare månaderna av året kan du njuta av den härliga poolen som på vintern är täckt och uppvärmd. På anläggningen finns även ett nytt hälsocenter där det finns ett gym. Du kan också spela dart och boule. Två åsnor, en ponny och två katter bidrar till att göra din vistelse på Le Moulin Mois extra mysig och hemtrevlig.

Hit bör man anlända med bil

På stället kan du låna cyklar och bege dig ut i den härliga naturen. Det är ca 7 km till de närmsta restaurangerna och shoppingmöjligheterna, som ligger i byn Questembert. Vi rekommenderar att man har bil tillgänglig under vistelsen, eftersom det inte finns någon kollektivtrafik i detta området. På Le Moulin du Bois kan man (mot betalning ) få picknickkorgar. Tvättning och massage-behandlingar erbjuds också och så finns det en jacuzzi. Det finns också fitnessfaciliteter som du kan använda gratis.

Rummen

Det finns endast 3 rum på Le Moulin du Bois, inredda av Thierrys fru, i skarpa, klara färger. De är inte så stora ,men mysiga och stämningsfulla. Rummen har utsikt mot sjön eller den lilla bäcken som rinner genom trädgården.
OBS: Frukosten på Le Moulin du Bois är baserad på kakor och kex. Det finns inte ost, skinka osv...

Rummen på Le Moulin du Bois

Dubbelrum Coté Etang

Rummet är ett litet vindsrum, i tonerna gult och guld. Det finns plats för två vuxna och ett barn. Det består av en 1 dubbelsäng och en enkelsäng, samt badrum med dusch och toalett. Rummet vetter ut mot den lilla bäcken, mittemot trädgården.

Dubbelrum Coté Riviere

Rummet är ett litet vindsrum, i tonerna röd och beige. Det finns plats för två vuxna och ett barn. Det består av en dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Rummet vetter ut mot den lilla bäcken, mittemot trädgården.

Familjerum Le Duplex

Familjerummet Duplex ligger i en byggnad vid sidan av huvudbyggnaden. Det är uppdelat på två våningar och det finns plats för 4 personer (två vuxna och två barn). Rummet går i röda toner. På nedersta våningen finns det en enkelsäng och en utdragningsbar säng samt badrum med toalett och dusch. På översta våningen finns det en dubbelsäng.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map