Semesterbostad i Crozon-Morgat i Bretagne

Residence Odalys Horizon Morgat

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I ett lummigt, grönt och lugnt - med andra ord barnvänligt område ligger detta trevliga residens som ger dig och din familj en bra bas för en skön semester präglad av massor av lek, avkoppling och utflykter i området kring Crozon-Morgat som är känt för sin gröna natur, klippor, stränder och vandringsleder.

Familjesemester för hela slanten

Trots sin fridfulla placering i gröna omgivningar har du nära till nästan allting. Du har ca. 700 meter till närmaste offentliga strand (med barnklubb på sommaren), ca. 400 meter till naturstigar där barn och vuxna kan gå på upptäcktsfärd samt ca. 500 meter till närmaste restauranger och inköpsmöjligheter. Närmaste större stad med både internationell flygplats och nöjen, är Brest som ligger ca. 60 km bort. Varje lägenhet har privat kostnadsfri parkering i anslutning till receptionsbyggnaden och hela området är bilfritt och inhägnat, vilket gör att dina barn kan röra sig fritt utan att du behöver oroa dig för trafiken.

Brett urval av faciliteter ute som inne

Det fina urvalet av faciliteter utmärker sig både ute som inne. Invändigt finner du bl.a. ett spelrum med biljard, ett fotbollsspel och airhockey. Vidare finns det gym med bastu, tvättstuga och reception med informationsdisk. Utvändigt finner du dels det fina poolområdet med stor uppvärmd pool och barnpool. Den stora poolen har ett tak man kan dra över när vädret inte är på topp. Vidare finner du lekplats, basketplan, bordtennis och boulebana. Notera att vissa faciliteter är mot betalning.

Fräscha lägenheter i lokal byggstil med modern inredning

Lägenheterna är alla fördelade i små hus byggda i klassisk bretonsk stil med vit fasad, målade fönsterluckor och svart tak. Möblemanget är enkelt men både modernt och funktionellt. Gemensamt för alla lägenheter är möblerad uteplats, kokvrå, TV och tillgång till internetuppkoppling. Lägenheterna är inte utrustade med aircondition vilket heller inte behövs då de uppfattas som svala även under de varma årstiderna. Mindre husdjur är tillåtna och välkomna mot betalning.

Lägenheterna på Residence Odalys Horizon Morgat

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map