Semesterbostad i Erdeven i Bretagne

Residence Odalys Le Chateau de Keraveon

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Slottet byggdes en gång i tiden av en rik familj från Bretagne som ville ha en fastighet i ett bördigt område nära havet. Härifrån kan du ta dig till stranden, som ligger nära den lilla hamnen i Etel på bara ca 10 minuter och de närmaste shoppingmöjligheterna finner du 1,5 km bort.

Vacker park med uppvärmd pool

Här kan i lugn och ro njuta av naturens stillhet i det 10 hektar stora parklandskapet som omger det historiska slottet. Du kan även koppla av i en av solstolarna på terrassen vid poolen, som är uppvärmd från juni till september. Dessutom finns en gemensam tvättstuga och gratis parkering. Wi-Fi finns vid receptionen utan extra kostnad.

Ostronodlingar och historiska monument

Vill du utforska området utanför semesteranläggningen, finns det en mängd olika valmöjligheter. Ca 10 km härifrån ligger bland annat staden Carnac, som är känd för sina bautastenar uppställda i långa rader, rösen och gravhögar, och som för mer än 3000 år sedan restes av keltiska folkslag som levde i området i Bretagne. Denna samling är idag en av världens största.
I grannstaden Saint Laurent, som ligger ca 3 km bort, finner du en 18-håls golfbana. Bland andra aktiveter kan nämnas cykelrutter, tennis, vattensport och mycket annat.
När det kommer till gastronomi så är området rikt på fiskeoch skaldjur. Utbudet av ostronodlingar är otaliga, men även andra produkter som ost och cider säljs från de lokala gårdarna runt om i regionen.

Lägenheter med privat uteplats

Residence Odalys Le Chateau de Keraveon har totalt 34 lägenheter, som ligger fördelade i slottet, i tornet och i orangeriet. Alla lägenheter har privat uteplats. De som ligger på första våningen har terrass med tillgång från själva lägenheten, medans de, som ligger på 2a våningen har privat uteplats med bord och stolar i parken nära poolen. Lägenheterna är utrustade med kök med kokplattor, micro och diskmaskin. Utöver det finns det tv samt badrum med toalett. Det finns möjlighet att låna grill i receptionen.

Lägenheterna på Residence Odalys Le Chateau de Keraveon

Enrumslägenheter med 2/4 sovplatser (ca 20 m²)

Dessa lägenheter är ca 20 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och utdragbarsäng, kokvrå, sovområde med dubbelsäng, våningsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. I vissa av dessa lägenheter är toaletten separat från vadrummet.

Tvårumslägenheter med 2/4 sovplatser (ca 30 m²)

Dessa lägenheter är ca 30 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och utdragbarsäng, kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. I vissa av dessa lägenheter är toaletten separat från vadrummet.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (ca 35 m²)

Dessa lägenheter är ca 35 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och utdragbarsäng, kokvrå, sovområde med dubbelsäng, våningsäng eller två enkelsängar sovrum med dubbelsäng, våningsäng, eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. I vissa av dessa lägenheter är toaletten separat från badrummet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map