Hotell i Saint-Malo i Bretagne

Hotel Le Nouveau Monde

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den vackra havsutsikten från hotellet är verkligen en fröjd för ögat. Mellan stranden och hotellet ligger Le Sillon-promenaden som är ganska livlig under sommarmånaderna.

Nytt, elegant, traditionellt och modernt

Detta eleganta hotell från 2008 är byggt i en majestätisk stil och smälter därmed fint in i omgivningarna och med de andra byggnadernas stil på stadens berömda strandpromenad. Hotellets fasad är byggt i en traditionell arkitektonisk stil som kallas malouinieres och byggnaden uppfattas som av de vackraste i området. Invändigt har hotellets ägare hämtat inspiration från stora upptäcktsresor och blandat det med modern design.

Ett hav av faciliteter

Njut av sköna dagar på sandstranden precis framför hotellet. När du känner för ännu mer avslappning har kan du använda hotellets spa där det finns ett turkiskt bad och solarium. Det finns room-service om du vill beställa upp något på rummet, eller så kan du äta på hotellrestaurangens terrass och titta ut över den vackra utsikten. Det finns reception och underjordiskt garage (mot extra avgift). Frukosten serveras som buffé i frukostmatsalen. Notera att förutom garaget, finns det gratis parkering vid hotellet, men som fungerar efter principen "först till kvarn" och kan inte förbokas. Saint-Malos livliga centrum är bara 1 km bort och där kan du finna många kulturella sevärdigheter, restauranger, butiker och olika event året om.

Rummen

Hotellet rymmer 83 rum fördelade på fyra våningar, som förbinds med hiss. Det finns olika typer allt efter placering och storlek och ca hälften av rummen har balkong eller terrass. Önskar du ett rum med balkong/terrass, bör du ange det vid beställning, därefter kommer hotellet göra vad de kan för att matcha dina önskningar men det kan inte garanteras. Gemensamt för alla rum är de vackra väggdekorationerna och följande faciliteter: minibar, förvaringsbox, hårtork, plattskärm-tv, gratis wifi, och radio. Ca hälften av rummen blickar ut mot havet. Den andra halvan blickar ut mot hotellets baksida där en liten väg passerar. Några av rummen ligger på sidan av hotellet.

Läs om rummen på Hotel Le Nouveau Monde

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map