Hotell i Montbazon

Chateau d'Artigny

Pris från per pers.
Tradition rummen Tradition rummen Deluxe rummen Deluxe rummen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Skäm bort er själva och njut av en vistelse i denna förtrollande miljö med en rik historia, omgiven av ett 25 hektar vackert parklandskap och många fina faciliteter.

Vacker slottspark

Välj din mysiga skuggiga plats i den 25 hektar stora parken som omringar slottet. Ta en promenad hand i hand medan barnen får leka av sig om du är här med familjen. Du kan njuta av solen vid poolen (12 x 5 m), på den omgivande solterrassen med solstolar och parasoll, eller gör av med lite överskottsenergi på tennisbanan. Parken rymmer flera romantiska skuggiga stigar där du kan strosa omkring bland många vackra detaljer och marmorstatyer. Man har dessutom anlagt en härlig terrass l'Origan, varifrån du kan njuta av dagens ro, din frukost och utsikten över floden Indres stilla vatten.

Utforska det majestätiska slottet

Det majestätiska slottet bjuder in till en sagolik semester med moderna bekvämligheter under kupoltak med romantiska takmålningar, kristallkronor och tunga textiler. Du hälsas välkommen i den stora salen i receptionen. Här finns också en vacker restaurang, där du förutom middag erbjuds att delta i matlagningskurser mot en avgift. Frukosten äts i en elegant frukostsal och består av en storslagen buffé - inget mindre förväntas på ett slott av denna kaliber. Det finns tre salar Salon royal, som används vid privata tillställningar, för som du antagligen kan föreställa dig, är slottet en populär miljö för bröllop och andra stora evenemang. Slottet erbjuder dessutom sina gäster tillgång till ett elegant wellness center.

Barnvänligt slott

Barn är mycket välkomna på slottet. Faktum är att hotellet har haft dem i åtanke på flera punkter, såsom barnsängar, stolar, babymonitorer och annan utrustning för de minsta. Restaurangen erbjuder även barnportioner. Det finns dessutom barnvaktsservice, men också spel, kritor, DVD-filmer och utomhusaktiviteter, såsom bordtennis, badminton, och tre barncyklar mot utlåning.

Välj vilket rum som passar dig bäst

De 65 rummen på slottet är fördelade i olika rumskategorier och byggnader. Därmed ligger några i huvudbyggnaden och andra i mindre hus runt om i parken, så du bör välja rum utifrån vilket läge som passar dig bäst. Alla rum är inredda i samma antika stil med trämöbler och textiler. Alla har ett privat badrum med dusch eller badkar och hårtork. Toaletten är separerad från badrummet. På alla rum finns en TV med nationella kanaler och en minibar. I en del av rummen finns det möjlighet till wifi som annars bara är tillgängligt i receptionsområdet.

Vilken kategori ska jag välja?

Rummen av kategorin Tradition ligger i ett annex till slottet. Härifrån har du utsikt över dalen, parken och slottet. Rummen har en platt-TV.
Superior-rummen har antika möbler, och några av dem ligger på slottet, medans andra ligger i annexen. Det har utsikt över floden eller trädgården. Rummen har även platt-TV.
Deluxe-rummen Är rymligare än de övriga rummen och har aircondition. De ligger antingen i slottsbyggnaden eller i annexet närmast poolen. Härifrån har du utsikt över trädgården eller skogen. Rummen har även en platt-TV.

Läs om rummen på Chateau d'Artigny

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map