Hotell i Ouchamps i Centre Val de Loire

Le Relais des Landes

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Huset är beläget på ett 14 hektar stort område med gröna gräsmattor, blomsterprydda trädgårdar och en uppvärmd pool såklart.

Behaglig tystnad i trädgården

Så fort du anländer, kommer du att känna av landsbygdens lugn och den fridfullhet som vilar över detta hus. Den stora poolen i den vackra trädgården bjuder in till ett uppfriskande dopp eller en stunds avkoppling i en av solstolarna runt den. Det finns även en trevlig sittgrupp med bord och stolar där du kan få förfriskningar. Vid den lilla dammen i trädgården, kan du sitta och vila ögonen på svanarna som glider förbi. Poolen kan täckas över och värmas upp, vilket betyder att den kan användas även så sent som i november.

Mys framför brasan

Receptionen ger dig gärna information om de många utflyktsmöjligheterna i området. När hungern kallar, kan du njuta av en god måltid i restaurangen som främst använder lokala råvaror och närproducerade viner. Förutom restaurangen med en öppen spis och lantlig inredning, finns här ett vardagsrum med "Chesterfield"-möbler och även en öppen brasa där ni kan kura ihop er på en kylig kväll. Du hittar gratis Wi-Fi i receptionen och lounge- områdena.

Rummen

De 28 rummen på Relais des Landes är uppdelade i tre kategorier, då de varierar i storlek. Comfort- rummen är endast ca. 17 m², medan Grand Comfort- rummen mäter upp till 28 m². Alla rum har ett privat badrum med ett badkar, en toalett och hårfön. Rummen har även en telefon, TV, förvaringsbox och en mini- bar. Alla rum blickar ut över landskapet och är inredda i en väldigt enkel rustik stil, som någon vill kalla gammal. Men det är denna atmosfär man vill känneteckna i området.

En del av rummen ligger under taket och har lutande väggar, men det borde inte vara några problem så länge du inte är länge än 2 meter. Hotellet har även två anslutna rum som är utmärkta för en familj som föredrar två separata sovrum. Det ena rummet är beläget på första våningen och det andra på andra våningen. Tillsammans delar de på en privat terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map