Centre Val de Loire Villandry Borg

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utforska det vackra Renässansslottet

Chateau de Villandry är ett av de stora slotten som ligger på Loire-flodens flodbank. Chateaut var ursprungligen ett slott mellan 1400- och 1500- talet, tills det förvandlades till ett magiskt renässansslott av finansministern Francois den förste och den romerske ambassadören Jean-Le-Breton. Under 1900-talet köptes och renoverades slottet av doktor Joachim Carvallo och idag består det av en huvudbyggnad med två flyglar, omgiven av en vacker trädgård. Observera att du måste betala för att få tillgång till området som är öppet mellan mars och oktober.

Se en av världens vackraste trädgårdar

Slottet är omgivet av fina grönområden och trädgårdar, som definitivt är värda att utforskas när du besöker slottet. Njut av naturens skönhet och de vackra vyerna när du promenerar genom trädgården. Den är ursprungligen designad i italiensk renässansstil, men gjordes om till en engelsk trädgård på 1800-talet. Idag är det henri Carvallo, den ursprunglige ägarens barnbarns barn som äger slottet. Han upprätthåller och förbättrar både trädgården och slottet.

Upptäck trädgårdsområdena

Strosa runt i den magiska trädgården och upptäck de olika delarna. "Den dekorativa trädgården" som består av två teman "kärleksträdgården" och "musikträdgården". Se även "vattenträdgården" som fått sitt namn efter sin anlagda damm. "Solträdgården" står för drömmar och frihet, "Labyrint" speglar renässansträdgårdens typiska skönhet och "Köksträdgården" samt "Örtagården" är fyllda med frukt, grönsaker och örter. Utanför områdets murar finns även en vacker skog.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map