Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Karismatiskt och mysigt

Här befinner du dig mellan två väldigt charmiga kuststäder vid namn Ille Rousse och Saint Florent, båda med väldigt fina småbåtshamnar. Staden har ett skuggigt torg, en pittoresk kyrka, stenhus och ett slott. Belgodere är mest känt för sin vackra strand Lozari med sin fina sand och turkosfärgade hav.

Runt i regionen

Byn ligger i ett mycket bördigt område med massvis av olivträdsprydda kullar, fikon, fruktträdgårdar och palmer. Byarna Sant'Antonio (ca. 30 km), Aregno (ca 27 km) och Pigna (ca 24 km) är värda ett besök för sin autentiska atmosfär och mysiga gator. Missa inte de magnifika barockkyrkorna i Corbara (25 km) och Lumio ( 30 km).

Att göra

På Lozari- stranden: Förutom att sola och bada, är det möjligt att delta i många aktiviteter såsom jet ski och segling. I bergen är de populäraste aktiviteterna att vandra, paddla kanot, cykla mountain bike, rida, flyga skärmflygning och klättra. Det är bara att välja och vraka!

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map