Semesterbostad i Belgodere på Korsika

Residence Les Villas Bel Godere

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bege dig ner till stranden

Här bor du ca 800 meter från den långa allmänna sandstranden i Lazori, som ligger mellan bergen och Korsikas kuster. Bortom kusten, i bergen, ligger byn Belgodere med vyer över det gröna landskapet och havet. Här kan du besöka den gamla stan och strosa runt på de smala gatorna och gulliga små torgen.

Se dig omkring

Byn i sig är liten och erbjuder inget stort utbud av restauranger och barer, men den närliggande badorten Ile Rousse däremot, erbjuder många restauranger, barer och snabbköp. Staden ligger ca 9 km från boendet och är ett mycket populärt resmål för familer pg. a dess vackra stränder och många aktiviteter i området. En annan plats som erbjuder många äventyr är Restonica, där det finns raviner med en genomrinnande flod. Här kan du vandra och bada, eller bara njuta av den vackra naturen.

Bo i moderna lägenheter

Lägenheterna byggdes 2011 och ligger precis vid medelhavet. Området är inhägnat och har en elektrisk grind. Du kan bada i den stora gemensamma poolen som är öppen från maj till september (beroende på vädret) . Du kan även spela minigolf och låta barnen roa sig på idrottsplatsen eller i bowlinghallen. Det finns gratis Wi-Fi i receptionen och även gratis parkering på plats. Varje hus har sin egen terrass och en liten trädgård med ett parasoll, bord och stolar och de är avskärmade med häckar. Alla lägenheter har luftkonditionering och är utrustade med ett litet kök med keramikhäll, mikrovågsugn/ grill och diskmaskin. Observera att användning av TV och handdukar är mot en avgift. Det finns även en gemensam tvättstuga mot en avgift.

Lägenheterna på Residence Les Villas Bel Godere

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 33 m² stora och består av vardagsrum med två sovfåtöljer (80 cm breda) och kökshörna, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och separat toalett samt egen terrass.

Trerumslägenhet Duplex- med 6/8 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 67 m² stora och består av vardagsrum med två sovfåtöljer (80 cm breda) och kökshörna, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, loft med dubbelsäng, badrum med dusch och separat toalett samt egen terrass.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 42 m² stora och består av vardagsrum med två sovfåtöljer (80 cm breda) och kökshörna (med mikro och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och separat toalett samt egen terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map