Hotell i Bonifacio på Korsika

Hotel Santa Teresa

Pris från per pers.
 
Hotel Santa Teresa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Teresa är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonifacio här
Hämtar innehåll

Hotellet erbjuder rum med god standard och en 24-timmars-reception. Dessutom har du gångavstånd till centrum. Välj ett Superior-rum med balkong om du vill bli garanterad havsutsikt.

Mysig middag inne stan

Här bor du i en naturskön miljö på Bonifacios halvö omgiven av havet på alla sidor, med en utsikt som kommer att ta andan ur dig. När det är dags för en matpaus, kan du promenera ner till hamnen och stadens historiska centrum och sätta dig på en av de många caféerna eller restaurangerna.

Se de vackra stränderna

Eftersom hotellet ligger högt uppe på klipporna, hittar du den närmsta stranden 3 km bort nere i viken. Det rekommenderas att du anländer i bil då Bonifacio och dess omgivningar erbjuder en mängd vackra stränder och andra sevärdigheter. Det finns nästan totalt 20 stränder längs denna vik! Utöver detta kan du även roa dig med diverse vattensporter i de azurblå vikarna och även ta en båttur till det fantastiska naturreservatet på Lavezzi-öarna.

Hotellet och rummen

Receptionen är öppen 24/7, så du kommer alltid att ha en hjälpande hand och någon som kan ge dig tips på utflykter och lokala sevärdigheter mm. De 43 rummen har luftkonditionering, ett privat badrum med en dusch eller badkar och toalett, en hårfön, TV och värdeskåp. Du kan äta din frukost på terrassen och njuta av havsutsikten eller alternativt i frukostrummet.

 
 
search map