Hotell i Bonifacio på Korsika

Hotel Solemare

Pris från per pers.
 
Hotel Solemare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Solemare är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonifacio här
Hämtar innehåll

Här i Bonificio kommer du att beskåda äkta skönhet, eftersom detta är en av de vackraste platserna på ön. På Hotel Solemare har du ett bra läge och dessutom några av stadens bästa utsiktsposter.

Ett fantastiskt läge

Hotellet lever verkligen för sin utmärkta placering, för inte nog med att du kan klara dig med offentlig transport, så har du även flera restauranger och caféer på kort avstånd. Du kan promenera längs kajen av den nyrenoverade hamnen och betrakta båtarna som varierar från små fiskebåtar till enorma lustyachter. De små gatorna leder upp från kajen till citadellet på toppen av berget och du hittar en eller två vattenhål på vägen så att du kan släcka din törst i den varma solen. Från toppen är utsikten fantastisk, men den mest hisnande upplevelsen är dock om du flyger in eller ut ur hamnen genom ravinen. Det är oförglömligt vackert.

Njut av utsikten från poolen

Hotellet har, som tidigare nämnts en uppvärmd pool som är omringad av en stor terrass med solstolar, där du kan sitta och beundra den vackra utsikten över staden. Om du föredrar sand och saltvatten, hittar du orörda stränder ca 3 km bort.

Unna dig en frukost på sängen

Hotellet har 44 rum som alla är utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox samt eget badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Rummens stora fönster som blickar ut mot hamnen och staden, vilket nästan ger intrycket av att vara ombord på en båt. Junior-Suiterna har dessutom egen balkong med hamnutsikt. Frukosten kan du antingen inta på rummet eller på terrassen.

 
 
search map