Semesterbostad i Borgo på Korsika

Residence Cala Bianca

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du bor här, har du massor av yta utomhus att röra dig på då lägenheterna är utspridda i flera byggnader i en stor park. Lägenheterna är enkelt inredda utan krusiduller och genomgick en renovering 2010.

Simma i havet eller poolen

Vi kan med glädje kalla Résidence Cala Bianca för ett barnvänligt ställe, för inte nog med att det finns två pooler, två tennisbanor och nära till stranden finns det även mycket plats för barnen att röra sig på. Du har inte havsutsikt från lägenheterna då stället ligger lågt placerat och de frodiga omgivningarna omöjliggör utsikten, men du kan vara lugn. Sandstranden ligger bara några meter framför simbassängerna.

Bo nära affärerna

Du finner inköpsmöjligheter och apotek ca. 500 meter bort och under juli - augusti går den även en transferbuss till flygplatsen i Bastia nära stället. Vägen som passerar Résidence Cala Bianca har både cykelstig och trottoar, så att du kan cykla eller gå längs kusten och njuta av utsikten och det rika fågellivet.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

- Lägenheterna mäter ca. 24 m² och består av ett rum med kokvrå (2 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), bäddsoffa för två personer, våningssäng samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är utrustade med aircondition och TV samt privat terrass med trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser

- Lägenheterna mäter ca. 32-35 m² och består av ett rum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), bäddsoffa för två personer, våningssäng, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är utrustade med aircondition och TV samt privat terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser

- Lägenheterna mäter ca. 51 m² och består av ett rum med kokvrå (4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), bäddsoffa för två personer, våningssäng, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är utrustade med aircondition och TV samt privat terrass med trädgårdsmöbler.

Läs om lägenheterna på Residence Cala Bianca

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map