Hotell i Figari på Korsika

Le Domaine de Piscia

Pris från per pers.
Standdardrum Standardroom Standardrum Svit Svit Svit Svit
 
Le Domaine de Piscia är inte tillgänglig i dagsläget
Le Domaine de Piscia är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Figari här
Hämtar innehåll

På bara femton minuter med bil från flyplatsen i Figari, kan du ta dig till detta underbara bergsreträtt, där du är omgiven av fantastisk natur och allt vad det innebär. Domaine de Piscia ligger 300 meter över havet på en naturskön plats som erbjuder både spännande upplevelser och avkoppling på den mysiga landsbygden.

Naturliga material

Ägarna har själva inrett rummen med hjälp av naturliga material såsom trä, sten, gips och till och med sängarna är gjorda av olika kreativa stenkonstruktioner. Alltsammans skapar en ovanlig effekt och vi skulle säga att rustikt och konstnärligt är orden som beskriver rummen bäst. Här bor du i en karaktäristisk gammal bondgårdsbyggnad med en härlig atmosfär. Förvänta dig dock inga stora fönster, då dessa inte är möjliga på en gammal byggnad som denna.

Möt lokalbefolkningen och ät gott

Här är du omgiven av 50 hektar jordbruksmark med en lokalbefolkning som består av... höns, kor och andra djur. Räkna med att höra dem, se dem och känna doften. Det här är den perfekta platsen för att uppleva det traditionella korsikanska livet ute på landet. Dessutom har du lyxen att på begäran bli serverad mat av ägarna som kan förbereda utsökta korsikanska soppor, vildsvin, andra kötträtter, kastanje-polenta, hembakat bröd och så vin såklart.

Se dig omkring

Du kan nå stränderna nere vid Sperone- golfen (ca 22 km) på 30-40 minuter med bil längs de slingrande bergsvägarna. Du kommer att hitta många vandringsleder i området med flera vackra utsiktspunkter längs vägen. Om du är i god form, kan du följa leden som tar dig "Omu di Cagna"s topp ca 1200 meter över havet. Du kan även åka fyrhjuling, paddla kanot och klättra.

 
 
search map