Hotell i Magny Le Hongre i Île-de-France

Dream Castle Hotel

Pris från per pers.
 
Dream Castle Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Dream Castle Hotel är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Magny Le Hongre här
Hämtar innehåll

På hotellet kan du köpa biljetter till Disneyland i receptionen och utnyttja att du erbjuds gratis bussresa dit och hem. Samtidigt som du bor nära händelsernas centrum, ligger hotellet i ett fint, grönt område och erbjuder komfort på hög nivå med ett spa för vuxna, två restauranger, en pool och lekplats för barnen.

Ta dig runt

Även fast hotellet ligger en bit ifrån Disneyland, kan du ändå smidigt ta dig dit och tillbaka med hotellets shuttlebussar som tar dig hela vägen fram till hotellentrén. Det finns en sjö bakom hotellet, där du kan gå promenader och göra utflykter. På framsidan, finns även en parkeringsplats där du kan lämna din bil.

Faciliteter för barn och vuxna

Hotellet har aktiviteter för både barn och vuxna. Det finns en utomhuslekplats och inomhus finns det flera aktiviteter, så som bollhav och inomhuspool. Dina barn kommer aldrig att bli uttråkade här! När du behöver en stund att koppla av, kan du utnyttja spa- avdelningen med massage, jacuzzi och pool och om du vill träna finns det även ett gym på hotellet.

Matdags

Börja din dag med frukostbuffé på hotellets restaurang. Le Sans Soucis, som är inspirerad av Sans Soucis palats i Potsdam, Tyskland. Restaurangen serverar frukostbuffé mellan kl 07.00 och 11.00. På kvällen finns en annan restaurang, Le Musketeer som serverar kvällsbuffé mellan kl 18.30 och 22.30, och även en bar The Excalibur som serverar lunch mellan kl 11.00 och 15.00. Här kan du också avnjuta något att dricka på den stora utomhusterrassen.

Lägenheterna på Dream Castle Hotel

Dubbelrum King Room

Hotel King Room är cirka 28 m² och inredda i varma sköna färger. Rummen erbjuder hög komfort och har en king size dubbelsäng, skrivbord, internet via kabel (wifi finns i allmänna utrymmen), kaffe- och tekokare, luftkonditionering, LCD-TV (satellit), en mini-bar, ett värdeskåp och ett badrum med toalett, badkar, hårtork och tvål / kräm tillverkaren L'Occitane.

4-bäddsrum Family Room

Hotel Family Rooms är mellan 23 och 27 kvadratmeter, är inredda i varma, rogivande färger och erbjuder god komfort. Rummen har en king size dubbelsäng, en våningssäng för två barn, ett skrivbord, internet via kabel (Wi-Fi i allmänna utrymmen), kaffe och te faciliteter, luftkonditionering, LCD-TV (satellit), minibar, ett värdeskåp och ett badrum med toalett, badkar, hårtork och tvål / krämtillverkaren L'Occitane.

 
 
search map