Hotell i Magny Le Hongre i Île-de-France

Explorers Hotel

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En enda dag på Disneyland Paris är för de flesta barn inte nog då parken är stor och det finns så mycket att se och göra. Kombinera därför besöket på Disneyland med ett par övernattningar på detta stora familjehotell där man som familj har möjlighet för att bo i avkopplande omgivningar i vacker natur men med möjlighet för underhållning på hotellet. Hotellet säljer dessutom entrébiljetter till Disneyland i receptionen.

Området omkring hotellet
Hotellet ligger ca. 2,5 km från själva Disneyland men det är mycket enkelt att ta sig dit till och från hotellet då det kör en gratis shuttlebus från Disneyland ca. var 10:e minut och turen tar endast ca. 5-10 minuter. Hotellet ligger upp till en sjö i byn Magny le Hongre. Runt om sjön går en stig som inbjuder till både promenader och löpning. Framför hotellet finns en stor parkeringsplats ifall man ankommer i bil. Låt dock bilen stå och ta bussen till Disneyland.

Invändiga faciliteter för barn
Hotellet är dekorerat efter inspiration av Thomas Cook och sjöfart vilket tydligt ses från att man träder in i receptionen. I mitten av byggnaden finns det flera aktiviteter som bl.a. ett piratskepp, ett vattenland, ett lekland samt fitnessrum för barn.

Matställen
Är man hungrig efter en dag full av upplevelser på Disneyland finns det flera möjligheter för att äta på hotellet. Förutom frukosten finns det möjlighet att köpa en macka till lunch samt att njuta av en god middag i den stora restaurangen. Vill man gärna ha lite privatliv så erbjuder Explores en egen pizzeria där man kan köpa pizza för att äta på rummet.

Rummen
Hotellet består av totalt 390 rum. Man kan antingen boka ett dubbelrum eller familjerum för både 4,6 och 10 personer. Av naturliga själ finns det flest familjerum på hotellet.

Läs om rummen på Explorers Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map