Hotell i Magny Le Hongre i Île-de-France

Magic Circus Hotel

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den färgstarka dekorationen i cirkustema gör detta charmerande och ovanliga hotellet till en plats som dina barn kommer att älska! Här finns allt du behöver för en rolig Disneyland-upplevelse, och som pricken över i:et finns det även gratis shuttle-bussar på hotellet som kör dig fram och tillbaka.

Hotellets omgivningar

Hotellet ligger i en fin omgivning vid liten sjö utanför staden Magny Le Hongre. Det finns gröna gräsmattor och träd omkring hotellet samt en stig runt sjön som inbjuder till både promenader och löprundor runt vattnet. Då hotellet endast ligger 2,5 km från Disneyland, kan du ta dig dit snabbt och smidigt med en av hotellets shuttle-bussar.

Faciliteter för barn och vuxna

Hotellet är barnvänligt med flera aktiviteter för barn och de som är unga i sinnet. Det finns lekplatser inomhus och utomhus där barnen kan leka , en inomhuskarusell, bollhav, och även ett poolområde för de minsta. För att varva ner kan du använda hotellets gym eller spa där du kan unna dig en massagebehandling mot en avgift.

När magen kurrar

Släck törsten och stilla hungern i hotellets bar Bar des Artistes, som även serverar lättare måltider till lunch. Restaurangen L'Etoile serverar frukostbuffé fram till kl. 11:00, samt traditionell europeisk middagsbuffé mellan kl. 19:00 - 22:00. Restaurangen är inredd i cirkustema.

Läs om rummen på Magic Circus Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map