Hotell i Paris

Holiday Inn Paris Bastille

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Holiday Inn Bastille ligger runt hörnet ca 200 meter från tågstationen Gare de Lyon i det 12:e arrondissement. Hotellet ligger som namnet antyder nära Bastille-torget samt ca 300 meter från floden Seine.

Enkelt att ta sig till

Det är smidigt att ta sig till hotellet med metro, RER-tåg eller bil och det ligger flera metrostationer i närheten. Hotellet har ingen egen parkering men hänvisar till betalningsparkeringen vid Gare de Lyon.

En blanding av modernt och antikt

Holiday Inn Bastille ligger i en gammal byggnad och är inredd iBelle Epoque-stil. Byggnaden är från 1913 och i samband med renoveringen har man bevarat byggnadens karaktäristiska stil. Hotellet är därför en blandning av modernt och antikt. Du kliver in i en lyxig lobby med reception, stor bar och lounge och till höger om receptionen finner du frukostmatsalen. Hotellet har totalt 125 rum som alla har en liten entré, vilka dämpar ljudet från korridoren. Hotellet är trestjärnigt, men lever upp till en fyrstjärnig standard.

Rummen på Holiday Inn Paris Bastille

Enkelrum

Rummen är inredda med egen entré, wi-fi, aircondition, förvaringsbox, minibar, flatscreen-TV (med satellit kanaler) samt badrum med toalett, badkar och hårtork. Bokar man ett enkelrum får man ett dubbelrum till enkelrumspris.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställen

Hotel La Mère Poulard

Mont Saint-Michel, Normandiet

Villa Daubenton

Paris, Île-de-France

Chateau d'Artigny

Montbazon, Centre Val de Loire

Rekommendationer till dig

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populärt i Île-de-France

search map