Hotell i Paris

Hotel 29 Lepic

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid foten av höjden på Montmartre ligger detta trevliga lilla hotell. Här bor du endast ca. 100 meter från caféet Café des Deux Moulins som bl.a. är känt från filmen Amelie from Monmartre. Området bjuder på massor av liv och upplevelser och närmaste metrostation ligger på kort gångavstånd från hotellet.

Upptäck det färgstarka området

Rue Lepic där hotellet ligger är en sidogata till den större Boulevard de Clichy. Du finner Moulin Rouge endast ca. 250 meter bort och ett flertal andra spännande turistattraktioner i närheten . Kvarteret bjuder på en behaglig blandning av turism och franskt vardagsliv. Du kommer inte lida brist på affärer, caféer och restauranger på de kringliggande gatorna.

Konstnärlig inredning

Montmartre var i gamla dagar det kvarter i Paris som lockade flest konstnärer från hela världen. Flera av konstnärerna bodde på de lokala hotellen och betalade med sin tavlor, då de som regel var för fattiga för att betala sin övernattning med pengar. På Hotel 29 Lepic bodde konstnären Dubuc och därför kan flera av hans verk betraktas i receptionen. Hotellet har dessvärre inga parkeringsmöjligheter men hänvisar till den närmaste offentliga parkeringen som ligger ca. 300 meter bort.

Läs om rummen på Hotel 29 Lepic

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map