Hotell i Paris

Hotel Amiot

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Amiot ligger med sina 68 rum några hundra meter från tågstationen Gare de l'Est varifrån det är fina förbindelser med metro till centrum av Paris. Hotellet ligger ut till den stora Boulevard de Strasbourg som ger liv till kvarteret.

Hotellet ligger nära kanalen Saint-Martin med sina trevliga kaféer och matställen som är välbesökt även av lokalbefolkningen - parisarna. Hotellet har ingen parkeringsplats men det finns parkeringsmöjligheter (mot betalning) i närheten.

Hotel Amiot är enkelt inrett med reception och frukostmatsal på första våningen. Rummen är fördelade på 6 våningar. På andra och tredje våningen finns det "non smoking" rum medan rummen på våning 4-6 är rökar-rum. Hotellet är ett utmärkt val när man endast vill ha ett ställe att övernatta på för att sedan använda mestadels av tiden på att utforska Paris.

Rummen på Hotel Amiot

Dubbelrum

Rummen är förhållandevis stora efter Paris-mått. Standarden är enkel och spartansk men samtliga rum är dock utrustade med satellit-TV, wi-fi, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch eller badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställen

Hotel La Magendie

Paris, Île-de-France

Hotel 29 Lepic

Paris, Île-de-France

Rekommendationer till dig

Armoric Hotel

Bénodet, Bretagne

Magic Circus Hotel

Magny Le Hongre, Île-de-France

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Populärt i Île-de-France

search map