Hotell i Paris

Hotel de l'orchidée

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på en mysig liten gata i kvarteret Montparnasse som är känt för Montparnasse-tornet, den långa avenyn och sina brasserier och teatrar. Här finns också många bistron, där du kan smaka lokala rätter.

Koppla av på innergården

Orkidéen är hotellets genomgående tema och redan i lobbyn, som mer liknar ett stort växthus eller veranda, möts du av de vackra blommorna. I förbindelse med lobbyn finner du receptionen (öppen 24 h), bar, hiss, samt utgång till hotellet privata innergård där du kan koppla av och njuta av vädret efter en lång dag i Paris.

Mysig frukostmatsal

Frukosten serveras som buffé i den lilla frukostmatsalen som är inredd i varma orangea och gula färger och naturligtvis så är den dekorerad med orchidéer. Hotellet framstår som välskött och inbjudande. De 40 rummen blickar ut mot den privata innergården eller ut mot den lilla, lugna sidogatan som hotellet ligger vid.

Rummen på Hotel de l'orchidée

Enkelrum

Rummen är snyggt och inbjudande inredda i ljusa färger. De är utrustade med dubbelsäng, satellit-TV, wi-fi samt vattenkokare så att man själv kan laga kaffe eller te på rummet. Dessutom finns det badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Dubbelrum

Rummen är snyggt och inbjudande inredda i ljusa färger. De är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar, satellit-TV, wi-fi samt vattenkokare så att man själv kan laga kaffe eller te på rummet. Dessutom finns det badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map