Hotell i Paris

Hotel La Magendie

Pris från per pers.
Hotellets utomhusterrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel La Magendie ligger på en lugn gata ca. 2 km söder om floden Seine. Hotellet ligger nära metrostationerna Les Gobelins på linje 7 och Corvisart på linje 6, så man tar sig smidigt till hjärtat av Paris på ca. 20 minuter.

Hotellet ligger nära Place de d'Italie och det kinesiska kvarteret men dock i den lugna ände. Det är ca. 600 meter till Rue Mouffetard som är en av de äldsta gatorna i Paris. I området kring Rue Mouffetard finner man flera trevliga små restauranger och kafféer. Latinkvarteret La Magendie ligger inom tusen meter härifrån.

De 112 rummen är fördelade på 7 våningar. Hotellets reception är öppen dygnet runt och erbjuder även gratis wi-fi. Bakom receptionen finner man en stor frukostmatsal men möjlighet att sitta ute om sommaren. Hotellet är enkelt inrett med en något låg standard men en utmärkt val ifall man endast är ute efter någon enstaka övernattning eller prisvärt boende där mesta dels av tiden kommer spenderas på att utforska staden. Hotellet har ingen egen parkeringsplats men hänvisar gärna till parkeringsmöjligheter i området.

Rummen på Hotel La Magendie

Enkelrum

Rummen är förhållandevis stora sett till standarden i Paris. De håller dock en ganska låg standard men är utrustade med flatscreen-TV med franska kanaler, telefon och badrum med toalett och dusch. Enkelrummen är riktiga enkelrum med en säng. Dubbelrummen och trippelrummen är med två eller tre fasta sängar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map