Hotell i Paris

My Hotel In France Opera Saint Georges

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

My Hotel In France Opera Saint Georges ligger på en lugn liten gata som är några hundra meter lång och därför inte är speciellt trafikerad. Hotellet ligger mitt i mellan operan och Sacré Coeur i stadsdelen Montmartre.

Här bor man i det 9:e arrondissement nära metrostationerna Saint-Georges och Pigalle. Hotellet ligger utanför Paris absoluta centrum med pulserande stadsliv men centralt i förhållande till metro, och man är i hjärtat av Paris på ca. 15 minuter. Hotellet blev totalrenoverat i 2011 och framstår fint och välskött i moderna ljusa färger. Det finns 24-timmars reception med en liten hall med internet-point. Den lilla hissen har plats för två personer eller en person och bagage - klassiskt för Paris.

Det finns totalt 53 rum fördelade på fem våningar. Alla rum är enkelt inredda och ganska små, vilket ofta är fallet med 2* hotell i Paris.

Rummen på My Hotel In France Opera Saint Georges

Dubbelrum

Rummen är inte speciellt stora men blev totalrenoverade i 2011 och framstår i fint skick. De är alla utrustade med sat-TV (lcd), förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. På några rum finns det badrum med separat toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställen

Hotel Amiot

Paris, Île-de-France

Hotel La Magendie

Paris, Île-de-France

Hotel Pavillon Saint Augustin

Paris, Île-de-France

Rekommendationer till dig

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Résidence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Populärt i Île-de-France

search map