Semesterbostad i Paris

Villa Daubenton

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av de charmiga kvarteren, de snyggt inredda lägenheterna, servicen och den härliga stämning som vilar över detta typiskt parisiska område. Koppla av i din egen lägenhet och hämta energi till allt vad Paris har att erbjuda!

Bo i hjärtat av de latinska kvarteren

Rue Mouffetard är en av Paris mest kända gator och karaktäriseras av jazzmusiker, många barer, härlig stämning dag som natt och små mysiga butiker. Rue Mouffetard har länge varit poeternas gata. Verlaine, Joyce och Hemingway spenderade mycket tid i dessa kvarteren för att finna inspiration. Härifrån kan du snabbt ta dig till tunnelbanestationen Daubenton, som transporterar dig överallt i Paris.

Unikt inredda

Villa Daubenton erbjuder 17 lägenheter, inredda av toppnamn inom design: Stella Cadente, Marie Renaudie och Alex Janssens. Resultatet är en mix av god smak och komfort. Lägenheterna är alla olika.Huset är uppdelat på 6 våningar med hiss.

Få din middag serverad upp på rummet

Villa Daubenton har en reception som är öppen 24/ 7 och frukost. (Eftersom det inte finns någon frukostmatsal, kan du få en korg med frukost levererad till din dörr, vid förfrågan). Du kan också fråga i receptionen om du önskar att få din middag på rummet, eller till och med fixa så att personalen handlar åt dig. (avgifter tillkommer givetvis)

Njuta av de två utsikterna

-Alla lägenheter blickar ut över både gatan och trädgården! Villa Dauberon har sin egen trädgård, som dock bara är tillgänglig för lägenheterna på första och andra våningen.
-En- och trerumslägenheterna på tredje till sjunde våningen har balkong, de andra har inte det. Det är möjligt att ange speciella önskningar vid bokningstillfället, men det kan inte garanteras att de uppfylls.
-Varje lägenhet har ett litet kök med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, elektrisk kaffebryggare, brödrost och kylskåp. De har alla ett eget badrum med dusch, toalett och hårtork. Det finns även satellit- TV, kassaskåp, telefon och gratis Wi-Fi.

Lägenheterna på Villa Daubenton

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map