Semesterbostäder & hotell i Azille

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En mur med några grindar och torn omringar den pittoreska staden. Det är ca 26 km till Carcassone, som är huvudstaden i Languedoc- regionen. Den närmsta staden med shoppingmöjligheter är Olonzak, ca 8 km bort. Här finner du ett supermarket, bank, apotek och marknad en gång i veckan.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

De underbara vyerna

Staden har en gotisk kyrka från 1300- talet med ett 36 meter högt klocktorn och en av de bäst bevarade gotiska ristningarna av Jungfru Maria med Jesusbarnet. Från den södra delen av staden, kan du njuta av en fantastisk utsikt över Monte Alaric och Pyrenéerna. Staden Beirut har ett litet urval av butiker, ett postkontor, en restaurang, ett bageri och en tobaksaffär.

Vackra pittoreska städer i närheten

Härifån kan du enkelt ta dig till den vackra staden Minerve, ca 11 km bort, som är listad som en av de vackraste städerna i Frankrike. Det är även nära till "Canal Midi" vilken du kan cykla eller promenera längs. Kanalstaden Homps ligger ca 5 km bort och det finns flera trevliga restauranger längs kanalen. En dagsutflykt till stranden är också inom räckhåll, ca 44 km från Azille. Olika festivaler hålls året runt i Azille och i augusti kan du uppleva "nattmarknaden".

 
 
search map