Semesterbostäder & hotell i Barjac

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det vackra landskapet väntar på dig

När du kommer söderifrån, oavsett om det är från Marseille eller Montpellier, tar motorvägen slut och byts ut mot de mindre landsvägarna som leder fram till Barjac. Det är här landskapet utvecklar sig till den dröm varje resande söker med böljande kullar, raviner och praktfull natur, för att inte tala om utsikten över alla små städer så som Monclus, La Roque sur Cèze, l'Aven d'Orgnac med flera.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Tiden står inte still, den går bara långsamt

Tiden går långsamt i Barjac, så känns det åtminstone då staden inte har förändrats mycket under de senaste decennierna. Stadsbilden domineras av tornen från 1500-talet, slottet Chateaux des Comte du Roure som är resultatet av sammanslagningen av tre mindre slott från Medeltiden, samt olika kyrkor, kapell och kloster. Men allt måste inte vara finkultur, det finns även utrymme för matkultur, och så kan du njuta av stadens många restauranger, barer och shopping.

Aktiv semester i vackra omgivningar

Var du än befinner dig i Provence finns det alltid möjlighet till fysisk aktivitet i det fria, och Barjac är sannerligen inget undantag. Nära staden finner du ravinerna i den närliggande regionen Ardeche, där du kan vandra i den vilda naturen, cykla, paddla kanot eller kajak, men också simma i det uppfriskande flodvattnet, samt besöka de många grottorna.

 
 
search map