Semesterbostad i Barjac i Languedoc-Roussillon

Gites du Mas du Terme

Pris från per pers.
Poolen på Hotel Mas du Terme Poolen på Hotel Mas du Terme Landkapet runt Hotel Mas du Terme Restaurangen på Hotel Mas du Terme Poolen på Hotel Mas du Terme
 
Gites du Mas du Terme är inte tillgänglig i dagsläget
Gites du Mas du Terme är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barjac här
Hämtar innehåll

Ät gott, roa dig, sov gott

Lägenheterna tillhör en del av ett större komplex som består av ett hotell med tre byggnader, i mitten av 40 hektar vinodlingar. De åtta lägenheterna är gamla bondgårdar av sten med en privat balkong eller terrass. Området erbjuder både en pool med bar, tvättstuga och parkering. När hungern kallar du kan äta på hotellets fantastiska restaurang där kocken Olivier skapar rätter baserade på toskanska specialiteter, med tillhörande viner från området. Vänligen observera att restaurangen också är öppen för utomstående. Här finns gott om nöjen för barnen så som barnpool, lekplats, bordtennisbord, och en stor trädgård där de kan leka fritt.

Vidga dina vyer

I området finns det flera olika möjligheter till aktiviteter och utflykter, så som hästridning i stallet intill, där du kan utforska lavendelfälten och vingårdarna till hästs. Du kan även Paddla, besöka grottor, bada på stränderna i Ardèche eller vandra i områdets raviner (Gorges de l'Ardèche är ca 10 km), möjligheterna är oändliga! Du kan handla på marknader på fredag morgon och torsdag kväll i närmaste staden Barjac. På det stora torget kommer du att se äldre män spela boule fram tills sena eftermiddagen, sådär som i en gammal fransk film. Det finns även några andra butiker i stan (snabbköp, slaktare och bagare).

Lägenheterna

Varje Gite / lägenhet har sovplatser upp till fem personer och alla 8 har renoverats under 2013. De har ett badrum med dusch och toalett, ett kök med ugn, kylskåp och keramikhäll, ett vardagsrum med platt-TV och 2 sovrum: Ett sovrum med dubbelsäng, det andra med tre enkelsängar. Utanför lägenheten har du tillgång till en terrass eller balkong med bord och stolar.

Lägenheterna på Gites du Mas du Terme

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheten är ca 50m² och är inredda i modern stil. Lägenheten har ett vardagsrum med soffa och TV, ett kök med ugn, kylskåp och keramikhäll och ett badrum med dusch eller badkar och en separat toalett. Dessutom har lägenheten 2 sovrum med respektive en dubbelsäng i ett rum och tre enkelsängar i det andra. Njut av lägenhetens härliga terrass med bord och stolar.

 
 
search map