Hotell i Barjac i Languedoc-Roussillon

Hotel Le Mas du Terme

Pris från per pers.
Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27398/>Prestige</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27396/>Charme Superior</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27396/>Charme Superior</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27395/>Charme</a>
 
Hotel Le Mas du Terme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Mas du Terme är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Barjac här
Hämtar innehåll

Upplev naturen när den är som bäst i södra Frankrike. På morgonen kan du titta ut över vingårdarna, ta en promenad och andas in den fräscha doften av lavendel och tänka för dig själv, "vilket utmärkt val jag har gjort."

Förälska dig i vinerna och naturen

På Hotel Mas du Terme befinner du dig i ett vackert område med inte mindre än 40 hektar vingårdar som tillhör hotellets ägare. Du kan smaka på det utsökta vinet som produceras här som naturligtvis går att köpa på plats. "Mitt i naturen" är en nyckelfras för hotellet då området erbjuder goda möjligheter till olika aktiviteter. Du kan t ex rida, cykla, paddla, vandra och utforska grottor i området mm.

Bra för barn... och vuxna

Svalka dig i hotellets pool eller koppla av i jacuzzin som båda ligger vackert inbäddade bland vingårdarna. Poolen är omgiven av solstolar, parasoller, bord och stolar och under sommarmånaderna kan du avnjuta en uppfriskande drink i baren vid poolen. I den grunda delen, kan barnen spendera många lekfulla timmar. Hotellet erbjuder också en lekplats och bordtennisbord, där både små och större barn har stora möjligheter att hitta nya lekkamrater.

Ät gott för bra priser

På hotellets restaurangLe Carré des Saveurs kan du smaka rätter från det solida, traditionella provensalska köket med plats för nytänkande. Här ligger fokuset på användning av bra råvaror, så som lokala grönsaker, solmogna torkade fikon, utmärkt nötkött från Camargue eller färsk fisk från kusten. Dessutom kan du kombinera delikatesserna något från den utmärkta vinlistan! Priserna i restaurangen är ytterst rimliga.

Traditionella och moderna rum sida vid sida

Hotellrummen är fördelade på tre byggnader: Le Mas och La Bastide är de ursprungliga gamla byggnaderna av sten, med anor från 1700-talet, och här finner du traditionella men ganska stora rum. Den nyare delen (2010) heter "M" och innehåller en handfull stora, moderna rum, alla med privat terrass.

Rummen på Hotel Le Mas du Terme

Dubbelrum Charme

De sex rummen av typen Charme mäter ca. 16 m² i storlek och är alla belägna i de äldsta delarna av hotellet: antingen i delen kallad Bastide på andra våningen (utan hiss), på första våningen eller i delen kallad Le Mas på andra eller tredje våningen (med hiss). Rummen är utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng, platt-TV, aircondition, wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch och toalett.

Dubbelrum Charme Superior

De sex rummen av typen Charme Superior mäter ca. 22 m² i storlek och är alla belägna i de äldsta delarna av hotellet: antingen i delen kallad Bastide på andra våningen (utan hiss), på första våningen eller i delen kallad Le Mas på andra eller tredje våningen (med hiss). Rummen är utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng, platt-TV, aircondition, wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch och toalett.

Dubbelrum Charme Privilege

De fyra rummen av typen Charme Privilege mäter ca. 30 m² i storlek och är alla belägna i de äldsta delarna av hotellet: antingen i delen kallad Bastide på andra våningen (utan hiss), på första våningen eller i delen kallad Le Mas på andra eller tredje våningen (med hiss). Rummen är utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng (två av dem även en bäddsoffa för två personer), platt-TV, aircondition, wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch och toalett.

Dubbelrum Prestige med terrass

De fem rummen av typen Prestige mäter ca. 40 m² och har en privat terrass med ett litet bord och stolar. De ligger i den nyaste delen av hotellet som kallas "M" och kännetecknas av sin moderna stil. De är alla utrustade med en 200 cm bred dubbelsäng, litet uppehållsrum med bäddsoffa för två personer samt badrum med badkar, dusch och separat toalett. De är precis som övriga rum utrustade med platt-TV, aircondition, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

 
 
search map