Villa i Carcassonne i Languedoc-Roussillon

La Maison d'Oc

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i ett historiskt område

I periferin av den mest besökta medeltidsstaden i Frankrike - Carcassonne - ligger den nobla 1700-tals egendomen Domaine Saint-Pierre de Trapel, som ägarna Catherine och Christophe har restaurerat och inrett till ett antal uthyrningsrum, som ligger i ett grönt landskap mellan vackra vingårdar ca 5 km utanför staden.

Var herre i ditt eget hus

Huset har tre våningar och är byggt i sten med blå träluckor för fönstren. Det ligger vid foten av vägen, som går upp mot huvudbyggnaden med de fem uthyrningslägenheterna och parken. Vid huset finns det en privat terrass med privat grill och en liten bassäng, som du kan doppa dig i, men för längre simturer, kan du gå upp mot huvudbyggnaden där det finns en anlagd pool och solterrass i trädgården. Det finns parkeringsplats för två bilar vid huset.

Hus med 4 sovplatser

-Huset består av tre våningar. Första våningen består av ett vardagsrum med en soffgrupp, tv och radio/cd-spelare, en kokvrå med spis, micro, kylskåp och diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare och naturligtvis bord och stolar för middagar inomhus när det är dåligt väder. Annars kommer du förmodligen äta alla anda måltider ute på terrassen.

Två sovrum

På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng (140 cm bred) och bäddsoffa (80 cm bred) samt badrum med dusch och toalett. På tredje våningen under de synliga träbjälkarna finner du det sista sovrummet med dubbelsäng (160 cm bred) och ett litet uppehållsrum..

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map